CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی آزمایشگاهی مقاومت چسبندگی میان بتن خود تراکم و میلگرد GFRP با قطرهای مختلف با استفاده از آزمایش بیرون کشید (Pull-out)

عنوان مقاله: بررسی آزمایشگاهی مقاومت چسبندگی میان بتن خود تراکم و میلگرد GFRP با قطرهای مختلف با استفاده از آزمایش بیرون کشید (Pull-out)
شناسه ملی مقاله: ISSEE01_008
منتشر شده در اولین همایش ملی مهندسی سازه ایران در سال 1393
مشخصات نویسندگان مقاله:

سیدمحمد موسوی خطیر - دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آمل
مهدی دهستانی - عضو هیات علمی ،دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

خلاصه مقاله:
استفاده از میلگردهای FRP در صنعت ساختمان سازی، از جمله روشهای نوین ترمیم و مقاومسازی در عصر حاضر محسوب میشود. ظهور بتنخودتراکم (SCC) نیز از پیشرفت های اثر گذار در عرصه ساختمان سازی است. از طرفی طرح اختلاط بتن و شکل سنگدانه ها و نحوه قرار گرفتن میلگردهای FRP درخواص مکانیکی بتن از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. درطرح اختلاط بتن خود تراکم تفاوتی اندک از بتن معمولی دیده میشود. اما بتن خود تراکم خواصی در مرحله بهره برداری از خود نشان میدهد که آن را از بتن معمولی متمایز میکند. از جمله آنها میتوان بهخاصیت روانی که تحت اثر وزن خود در قالب جابجا میشود، اشاره کرد. همچنین این بتن قابلیت عبور در مقاطعی که تراکم آرماتور وجود دارد را داراست. در این تحقیق ارزیابی آزمایشگاهی مقاومت چسبندگی (Bond Strength) با توجه به اندرکنش میان سطوح میلگرد GFRP با قطرهای مختلف و بتن خود تراکم صورت گرفته است که با تست بیرون کشیدگی میلگرد GFRP از 12 نمونه استوانه ای 150x300 میلیمتر با دو طرح اختلاط در آزمایشگاه انجام شده است. نتایج بدست آمده نشان داد که مقاومت چسبندگی میلگردهای GFRP و بتن خود تراکم کمتر از مقاومت چسبندگی میلگردهای فولادی با بتن خود تراکم می باشد. همچنین با افزایش قطر میلگرد، مقاومت چسبندگی میان بتن خود تراکم و میلگردهای GFRP کاهش می یابد.

کلمات کلیدی:
بیرون کشیدگی، بتن خودتراکم، اندرکنش، مقاومت چسبندگی، میلگرد GFRP

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/400885/