بررسی نقش سطح مقطع راداری در محاسبات برد رادار برای آشکارسازی اهداف دریایی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی چشم انداز ۱۴۰۴ و پیشرفتهای تکنولوژیک علوم مهندسی
- کد COI اختصاصی: TAES01_092
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1177
نویسندگان
دانشیار دانشکده الکترونیک دفاعی دانشگاه جامع امام حسین (ع)
دانشجوی کارشناسی ارشد، مخابرات سیستم دانشگاه جامع امام حسین (ع)
چکیده
در این پژوهش ابتدا به معرفی سطح مقطع راداری پرداخته شده است و در ادامه به بررسی نقش RCS و کاربرد آن در محاسبات برد رادار به منظور آشکار سازی اهداف دریایی پرداخته شده است. سپس میزان اهمیت سطح مقطع رادار در محاسبات برد رادار مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه RCS اشیاء ساده و پیچیده و نحوه ی تعیین آن مورد بررسی قرار گرفته و ویژگی های آماری تعیین RCS نیز بررسی گردیده است. به طور کلی این نوشتار با پارامتر RCS و کاربرد آن در محاسبات برد رادار به منظور آشکارسازی اهداف دریایی سروکار دارد. مقصود نویسنده از جمع آوری مفاهیم اولیه این است که آنها را در ادبیانی فنی توسعه داده و در مواقع لزوم که فهم آن مشکل است، آن ها را توضیح دهد. اطلاعات RCS کشتی ها در استانداردهای فنی هم نوشته می شوند که اغلب در حالت هایی از قبیل فرکانس رادار، برد ظاهری هدف و مشخصات آماری و ... می باشند. این شرایط باید هنگامی محاسبه شود که محاسبات برد رادار، به منظور به دست آوردن نتایج معنادار، به اجرا در می آید. در این مقاله مفاهیم اولیه مربوط به RCS باید روشن شود و اگر در جایی سوالی باقی مانده است، توضیح داده خواهد شد.کلیدواژه ها
سطح مقطع راداری، انرژی بازگشتی، احتمال آشکارسازی، اهداف دریاییمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.