ارزیابی عملکرد انواع دیوارهای برشی در ساختمان های بتنی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنگره سراسری فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: SENACONF02_298
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 874
نویسندگان
گروه مهندسی عمران، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، ایران
گروه مهندسی عمران، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، ایران
چکیده
تغییرات رفتاری ساختمان هایی با تعداد طبقات مختلف موجب بکارگیری سیستم های مقاوم مختلف در برابر نیروهای جانبی شده است. با توجه به اینکه افزایش ارتفاع ساختمان ها، نیروی جانبی وارد بر آن ها را نیز افزایش می دهد سیستم های سازه ای متفاوتی برای مقاوم سازی ساختمان های بلند در برابر بارهای جانبی ابداع شده است. در این تحقیق انواع دیوارهای برشی شامل دیوارهای برشی با توزیع یکنواخت و توزیع غیر یکنواخت گیره های طراحی و دیوارهایی با المان های مرزی مورد بررسی قرار می گیرند. شکل پذیری معیاری برای ضمانت توانایی بنا در رسیدن به یک سطح حداقل از تغییر شکل ها و توانایی جذب و استهلاک موثر انرژی بدون رخ دادن شاخص های نامطلوب همچون افت مقاومت یا سختی آن می باشد. در حالت بحرانی باید یک منطقه غیر الاستیک خمشی در پای دیوار ایجاد شود و از شکل گیری سایر مکانیزم های خرابی غیر شکل پذیر مانند برش کششی یا فشاری ناپایداری و گسیختگی یا کمانش زودرس میلگردها و خرد شدن پیش از موعد هسته فشاری بتن ممانعت گردد.کلیدواژه ها
دیوار برشی ، رفتار ، توزیع یکنواخت طراحی ، توزیع غیر یکنواخت ، المان های مرزیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.