پارادایم یادگیری مادام العمر، رویکردی کاربردی در آموزش پرستاری

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: RSTCONF01_354
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 998
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رحیم مومیوند

کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی، دانشگاه خوارزمی تهران

ابوذر مومن

کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی، دانشگاه خوارزمی تهران

چکیده

عدم یادگیری پیوسته و تطبیق فعال آموخته ها با شرایط پویای زندگی، غیر روز آمد شدن سریع داده ها را در پی خواهد داشت. امروزه پارادایم جدیدی در راه آموزش پزشکی و مراقبت های بهداشتی مطرح است که برخی از عناصر آن عبارتند از: الگوی یادگیری آموزش مداوم ، نیاز به توسعه ی آموزش مبتنی بر کامپیوتر، روش های جایگزین انتقال دروس و ارتباطات در آموزش پزشکی. این شیوهها میتوانند جایگزین اشکال سنتی تر آموزش باشد. پرستاری به عنوان حرفه ای که منجر به تغییر و پیشرفت در سلامتی می شود شناخته شده است از این رو برای رویارویی با چالش های موجود در این مسیر، پرستاران باید تعهد به یادگیری مادام العمر را تمرین کنند. این مقاله باروش مروری و با برسی پایگاه های اطلاعاتی، مقالات و کتب مطرح در این زمینه نگارش شده و در آن به بررسی جنبههای تئوری یادگیریمادام العمر و کاربرد آن در آموزش پرستاری پرداخته شده است.یادگیری مادام العمر یک فرآیند اساسی است که پرستاران را مجهز به مهارت های تخصصی و دانش مواجهه با نیازهای بیماران، و توسعه خدمات منجر به بهبود سلامت می کند. سیستم بهداشت و درمان درحال تحول به پرستارانی نیاز دارد که در توسعه ی مداوم شغلی، آموزش های پیشرفته پرستاری و توسعه ی الگوهای حرفه ای مراقبتپیشرو هستند. سازمان های معتبر، مدارس پرستاری، سازمان بهداشت و درمان و اساتید شایسته حرفه های بهداشتی گوناگون باید همکاری کنند تا مشارکت پرستاران، دانشجویان پرستاری و استادان را در زمینه ی یادگیری مادام العمر تضمین کنند.

کلیدواژه ها

یادگیری مادام العمر،آموزش مبتنی بر کامپیوتر، فناوری اطلاعات و ارتباطات،آموزش پزشکی، آموزش پرستاری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.