بررسی موضوع عصبیت ، محیط و خود ایده آل

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: RSTCONF01_172
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 699
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سوسن رحیمی بقاء

دانشجو، کارشناسی ارشد، زبان و ادبیات انگلیسی، گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

حسین مرادی

دکترا ، گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

سیدمحمد کریمی بهبهانی

دکترا ، گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

چکیده

انواع تئوری های ساختاری و معانی ضمنی و عینی در مفاهیم روان شناسانه در مورد موضوع خود ارائه گردیده است. تئوری خود وساختار تولید خود ایده آل از خود واقعی، از کلیدواژه ها و تئوری های ساختاری و معانی کاربردی خانم کارن هورنای است. خود واقعی، واقعیت وجودی فرد است و خود ایده آل علائق و الگوی او برای شدن است و این در حالی است که هر دو بر موجودیت او احاطه و تسلطدارند. خود ایده آل از تجربیات زندگی، خواسته های اجتماع و مدل الگویی، اقتباس می شود. اضطراب اساسی از عدم دریافت محبت و توجه کافی در دوران کودکی ناشی میشود و احساس درماندگی و تنهایی را برای او بجا میگذارد. برای مبارزه با این حس آزار دهنده ،استراتژی درونی یا الگویی بیرونی برمیگزیند که باعث نزاع بین خود واقعی و خود ایده آل، و ایجاد خشونت و تخریب در فرد میشود .شخص عصبی از تنش های عاطفی، احساسی و محیطی هم تاثیر می پذیرد. تئوری های روانشناسانه هورنای و برخی از کلیدواژه های او که به استراتژی های درون فرد اشاره دارند عبارتند از: خشونت و تخریب، خود واقعی و خود ایده آل با توجه به تاثیرات محیطی و اجتماع.بررسی موضوع عصبیت در هورنای راهی قابل توجه در بررسی رفتارهای خشونت آمیز و تبهکاری هاست. تاکید او بر نقش بهبودبخشندهاعتماد به نفس، امنیت و آرامش محیط ، و توجه بر نقش مخرب اضطراب اساسی در تشکیل خود ایده آل حائز اهمیت است. هورنای باور دارد که همه مردم از آغاز، مولد و مثبت هستند ولی بر اثر تاثیرات محیطی تغییر ماهیت داده و خود واقعی آنها به خود ایده آل تغییر موضع می دهد. درباره این موضوع تحقیقات بسیار اندکی صورت گرفته و محقق بر آن است که موضوع کنش خود واقعی و خود ایده آل را در تولید رفتارهای مخرب و خشونت آمیز مورد بررسی قرار دهد.

کلیدواژه ها

خود واقعی، خود ایده آل، خشونت، عصبیت

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.