بررسی عوامل موثر بر وفاداری الکترونیکی مشتریان بانک ملی استان سمنان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ICAMIB01_277
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 626
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شاهرود
استادیار دانشگاه شاهرود
چکیده
رشد محسوس و چشمگیر کاربران خدمات الکترونیک و پتانسیل بالای آن، مدیران و صاحبان بانکها را مجاب بهراه اندازی و استفاده از امکانات بانکداری الکترونیک بصورت گسترده نموده است. تا آنجا که بیشتر خدماتارایه شده توسط بانکها و موسسات مالی، به سمت الکترونیکی شدن پیش می رود. به همین علت شکل وفاداریبه بانک نیز دچار تحول شده و به صورت وفاداری الکترونیکی نمود پیدا خواهد کرد. از این رو این بانکها بایداز چگونگی ایجاد وفاداری و عوامل مؤثر بر شکل گیری این روابط پایدار در مشتریان خود آگاه باشند. اینتحقیق به منظور بررسی عوامل موثر بر وفاداری الکترونیکی مشتریان (بانک ملی استان سمنان) و ارایهراهکارهایی برای افزایش وفاداری الکترونیکی آنها به انجام رسیده است. با مطالعه پیشینه تحقیق، مهمترینعوامل تأثیرگذار بر وفاداری الکترونیکی تصویر ذهنی،کیفیت وب سایت، خدمات مشتری، اعتماد و امنیت ورضایت الکترونیکی شناسایی شدند که با طراحی پرسشنامه ای در این راستا و با استفاده از ابزار آماریرگرسیون چند متغیره، تاثیر پنج عامل فوق، با وفاداری الکترونیکی برآورد گردید. با استناد به داده های خروجی،هر پنج فرضیه تحقیق تایید شده و بر این اساس عوامل کیفیت وب سایت، خدمات مشتری، اعتماد و امنیت،تصویر ذهنی و رضایت الکترونیکی تاثیر مثبتی بر وفاداری الکترونیکی مشتریان دارند.کلیدواژه ها
وفاداری، وفاداری الکترونیکی، بانک ملی استان سمنانمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.