بررسی مشکلات پیاده سازی بودجه ریزی عملیاتی و اولویت بندی مشکلات (مطالعه موردی : اداره کل راه و شهرسازی استان تهران)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ICAMIB01_209
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 724
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه، گروه مدیریت، فیروزکوه، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه،گروه مدیریت،فیروزکوه،ایران
چکیده
یکی از اصلاحات اخیر در نظام اداری کشورها ، تغییرات اصلاحی در سیستم بودجه بندی است که این کار بابکارگیری بودجه ریزی عملیاتی امکان پذیر می باشد. نظام بودجه ریزی عملیاتی به فرایندی اطلاق می شود کهطی آن نتایج مورد انتظار ، با سطوح مختلف بودجه پیوند می خورد.هدف این مطالعه، بررسی مشکلاتپیاده سازی بودجه ریزی عملیاتی و اولویت بندی مشکلات می باشد. روش تحقیق توصیفی-پیمایشی و از نظرهدف کاربردی است. جامعه ی آماری این پژوهش را کلیه مدیران و معاونین و کارشناسان اداره کل راه وشهرسازی استان تهران که در حوزه بودجه ریزی ، ذیحسابی و مالی فعالیت دارند به تعداد 100 نفرتشکیلمی دهند.با استفاده از جدول کرجسی و مورگان تعداد 80 نفر به صورت تصادفی ساده به عنوان نمونه انتخابشدند.در این پژوهش جهت اندازه گیری مشکلات بودجه ریزی عملیاتی از پرسشنامه استفاده شد که شامل 30گویه و با طیف لیکرت می باشد. روایی آن با استفاده از نظرات خبرگان و کارشناسان تایید و پایایی آنها با استفادهاز آلفای کرونباخ 85 % به دست آمد. برای آزمون سوالات تحقیق از آزمون تی تک نمونه ای و رتبه بندی فریدمناستفاده شد . نتایج نشان داد که عوامل مدیریتی،عوامل محیطی و عوامل انسانی جزء مشکلات پیاده سازیبودجه ریزی عملیاتی در اداره کل راه و شهرسازی استان تهران می باشند و از نظر کارکنان عوامل مدیریتیبیشترین و عوامل محیطی کمترین تاثیر را بر بودجه ریزی عملیاتی دارند.کلیدواژه ها
بودجه ریزی عملیاتی،عوامل محیطی، عوامل مدیریتی، عوامل انسانیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.