مدلسازی نیروگاه هیبریدی بادی، خورشیدی و باتری از دید کمینه سازی هزینه و قابلیت اطمینان سیستم با استفاده از الگوریتم GAPSO

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس ملی فن آوری، انرژی و داده با رویکرد مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: TEDECE01_437
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 657
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عارف جلیلی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، دانشکده فنی مهندسی، گروه برق، قدرت، اردبیل، ایران

علیرضا نوروزی

باشگاه پژوهشگران جوان– اردبیل – ایران

محمد یزدانی

باشگاه پژوهشگران جوان– اردبیل – ایران

حمید اسدی بقال

باشگاه پژوهشگران جوان– اردبیل – ایران

چکیده

در سالهای اخیر، حضور منابع تجدید پذیر در شبکه های توزیع با روند رو به رشدی مواجه بوده است. اما به دلیل مشکلاتی همچون دردسترس نبودن همیشگی وعدم بازدهی مناسب استفاده از این منابع با مشکلاتی همراه بوده است طراحان برای حل این مشکل از سیستمهای ترکیبی شامل چندین منبع تجدید پذیر استفاده کرده اند تا بر این مشکلات نیز غلبه کنند.در این مقاله کمینه سازی هزینه های مربوط به سیستم ترکیبی بادی ، خورشیدی و باتری وافزایش شاخصLPSP برای حصول نتایجی مناسب با استفاده از روش چند منظوره انجام پذیرفت به دلیل تناقض موجود در اهداف مسئله استفاده از روش چند منظوره امری ضروری می باشد بهینه سازی این مسئله به دلیل فاکتور های بسیار زیاد دخیل در مسئله بسیار پیجیده می باشد به این خاطر از الکوریتم توانمند GAPSO برای بهینه سازی استفاده شد.

کلیدواژه ها

قابلیت اطمینان، الگوریتمGapso ، سیستم هیبریدی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.