مروری بر مقیاس پذیری در رایانش ابری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی فن آوری، انرژی و داده با رویکرد مهندسی برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: TEDECE01_402
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3485
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد، گروه کامپیوتر، اصفهان، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد، گروه کامپیوتر، اصفهان، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد، گروه کامپیوتر، اصفهان، ایران
چکیده
رایانش ابری، مدل جدید مبتنی بر اینترنت می باشد که سرویسهای فناوری اطلاعات را به عنوان ابزار در اختیار کاربران قرار می دهد.دسترسی به منابع سخت افزاری و نرم افزاری در رایانش ابری بر مبنای تقاضای کاربر و بصورت کاملاً انعطافپذیرصورت می گیرد. مقیاس پذیری یکی از مهمترین خصوصیات و چالشهای پیش رو در محیط ابر می باشد،بطوریکه در هر کدام از معماری های پیشنهاد شده این موضوع مد نظر قرار گرفته است. مقیاس پذیری در مفهوم کلی به معنی قابلیت گسترش سیستم با حفظ کارایی آن است. اگر تعداد کاربرانی که همزمان از یک سیستم استفاده می کنند را نامحدود در نظر بگیریم به احتمال زیاد میزان ترافیک و بار کاری در زمان خاصی به شدت افزایش پیدا می کند. همچنین زمانی که شرکتها و سازمانهای بزرگ درخواستهای خاص خودشان را برای استفاده از یک سرویس خاص ارائه می دهند،که خود مستلزم گسترش و بسط سیستم و اضافه کردن موارد جدید به سیستم می باشد، مفهوم مقیاس پذیری بیشتر اهمیت می یابد. در این مقاله تعاریف مختلف، مشکلات موجود و راه کارهای ارائه شده در حوزه مقیاس پذیری در رایانش ابری ارائه شده و مفهوم مهم خوشه بندی ماشینهای مجازی به عنوان یکی از تکنیک های مقیاس پذیری مورد بررسی قرار گرفته است.کلیدواژه ها
خوشه بندی، رایانش ابری، ماشین مجازی، مقیاس پذیریمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.