بررسی ساختار نظام مدیریتی در روستاهای ایران و چین
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی افق های نوین در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی ایران
- کد COI اختصاصی: NICONF01_422
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1733
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی تهران
دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه خوارزمی
چکیده
مقایسه ی نظام های اداری و فرآیندهای سازمانی در مناطق و کشورهای مختلف جهان به لحاظ دگرگونی شرایط اجتماعی،اقتصادی،سیاسی و فرهنگی جوامع مختلف در سال های اخیر، ضرورت یافته است.یکی از راه های کسب اطلاعات، مقایسه تطبیقی و بررسی روش های مختلف اداره امور سازمان ها در کشورها و مناطق مختلف و آشنایی با شرایط نظام های اداری، فرآیندهای سازمانی، نحوه یمدیریت، منابع انسانی، فرهنگ، استخدام، نحوه ی ارتقاء، ساختار و سایر مؤلفه هاست. مطالعه ی تطبیقی، نوعی روش و ابزار تحقیقی است که از طریق آن فرد میتواند ضمن آشنایی با اندیشه ها، تجارب و عملکرد دیگران وسازمان های مختلف، دامنه ی آگاهی و دانش خود را توسعه داده و درک های صحیحی از تأثیر متغیرهای محیطی،ایدئولوژی، متغیرهای اجتماعی و اقتصادی بر کارکرد سازمان ها و اثربخشی شان بدست آورند. خزایی: 8771 7دراین تحقیق سعی شده تاروستاهای کشورچین وایران ازنظرمدیریت روستایی،کشاورزی،مشارکت، صنعت و فناوری،سیستم آموزش وپرورش و...مقایسه گردد.کشور چین که در شرق قاره آسیا واقع شده پرجمعیتترین کشور دنیا با بیش از 8٫7 میلیارد نفر سکنه توسط حزب کمونیست چین در قالب نظام تکحزبی اداره میشود. این حزب بر ۲۲ استان، ۵ منطقه خودمختار، ۴ شهر با مدیریت مستقیم پکن، تیانجین، شانگهای وچونگکینگ و ۲ منطقه اداری ویژه بسیار خودمختار هنگ کنگ و ماکائو حکومت میکند. جمهوری خلق چین با حدود ۹٫۶ میلیونکیلومتر مربع سومین یا چهارمین کشور وسیع دنیا و دومین کشور بزرگ دنیا از نظر وسعت خاکی بدون احتساب آبهای داخلی است. ایرن نیز با 8٬۶۴1٬8۹۵ کیلومتر مربع وسعت و جمعیتی حدود 71٬81۹٬۶۶۹ نفر در جنوب غربی آسیا ودر منطقه خاورمیانه قرار دارد. تاسال 8717 از نظر تقسیمات سیاسی اداری به 73 استان، 7۶۲ شهرستان، ۹81 بخش، ۲۴73 دهستان، 83۶3 شهرستان تقسیم شده – است.کلیدواژه ها
ایران،چین،مدیریت روستایی،کشاورزی،مشارکت محلیمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.