نقش مدیریت روستایی در بهبود کیفیت گردشگری روستایی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی افق های نوین در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی ایران
- کد COI اختصاصی: NICONF01_324
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 525
نویسندگان
دانشجوی دکترای جغرافیا و برنامه ریزی روستایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
دانشجوی دکترای جغرافیا و برنامه ریزی روستایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
کارشناس ارشد علوم سیاسی دانشگاه گیلان
چکیده
شاید یکی از مهمترین دلایل عدم توجه به توریسم روستایی، ضعف مدیریتی و برنامه ریزی نادرست باشد به طوری که مدیران در انتخاب پروژه های مناسب گردشگری دقت لازم را به عمل نیاورده و بدون توجه به آثارآن راه توسعه این صنعترا در پیش گرفته اند. با توجه به پتانسیلهای بالا و جاذبه های فراوان روستاها، اگراین صنعت توریسم به جایگاه واقعی خود برسد و به چشم منبع درآمدی برای دولتها و روستائیان به آن نگریسته شود، به سرعت شاهد پیشرفتهای چشمگیریدرکشورهای درحال توسعه به خصوص در روستاها خواهیم بود. مقاله حاضراز نوع توصیفی کتابخانه ای بوده و سعی شده با -استفاده ازکلیه منابع موجود که به درک بهتر مسئله می انجامد به این سوال پاسخ داده شودکه چگونه می توان با تکیه بر مدیریت پایدار و اثرگذاردر روستاها موجبات رونق صنعت گردشگری روستایی به عنوان منبع درآمدی برای روستائیان رافراهم آورد. از این رو این فرضیه مطرح می گرددکه توجه به تواناییها و استعدادهای روستا و مدیریت صحیح آنها درجهت ارائه خدمات رفاهی و اقامتی به گردشگران می تواند رقم بالایی اشتغال، درروستا ایجاد کند. نتایج حاصل ازاین تحقیق نشان میدهد که مدیریت روستایی با انتخاب صحیح پروژه های گردشگری از قبیل ایجاد بازارهای محلی، ایجادمهمانسراهای محلی و ... می تواند از این صنعت به عنوان منبع درآمد برای روستائیان کم درآمد استفاده و موجبات تعالی آن را فراهم نمایدکلیدواژه ها
توریسم گردشگری ، مدیریت روستایی، توریسم روستایی، صنعت گردشگری، رونقمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.