جایگاه دانشجویان در فرآیند آموزش معماری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی افق های نوین در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی ایران
- کد COI اختصاصی: NICONF01_205
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 635
نویسندگان
پژوهشگر دوره دکتری دانشکده هنر دانشگاه تربیت مدرس تهران، ایران
دانشجوی مقطع ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد بروجرد ،ایران
دانشجوی مقطع ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد بروجرد ،ایران
چکیده
امروزه تلاش بسیاری از مدرسان طراحی معماری یافتن روش هایی است جهت تدریس بهتر در کارگاه های طراحی معماری بر این اساس،یکی از مواردی که در سال های اخیر دارای اهمیت زیادی بوده است، توجه به دانشجویان و قابلیت های آن هاست . دانشجویان را می توان از سه جهت در ارتقاء کیفیت تدریس در کارگاه های معماری مورد بررسی قرار داد این سه رویکرد عبارتند از : -1 شناخت دانشجویان-2 کمک دانشجویان در تولید دانش -3 نقش دانشجویان در ارزیابی پروژه ها توجه به این سه رویکرد، که بر اساس اصول مطرح شده در علوم تربیتی شناختی (Cognitive Education) حائز اهمیت هستند، می تواندنقش زیادی در ارتقاء کیفیت تدریس در کارگاه های طراحی معماری داشته . باشد. شناخت دانشجویان، یکی از عوامل مهم و مؤثر بر آموزش در کارگاه های معماری است بر اساس آموزش و پرورش شناختی، جهت کسبنتایج بهتر در کارگاه های طراحی لازم است به یادگیرندگان نیز در پروسه ی آموزش توجه گردد. بر همین اساس، روان شناسان علوم تربیتی سعی در شناخت یادگیرندگان بر اساس ویژگی های شخصی نموده اند. یکی از این ویژگی ها یشخصی سبک های یادگیری (Learning Styles) است، که بیانگر ترجیحات یادگیری (Learning Preferences) هر شخص است. بر این مبنا، دانشجویان در دسته های مشخص یادگیری تقسیم بندی می شوند و نحوه ی برخورد با هر کدام از این دسته ها در آموزش طراحی معماری باید دارای ویژگی های خاص خود باشد . در ادامه ی بحث نیز به دلیل کمبودمنابع مکتوب در آموزش طراحی معماری به این موضوع پرداخته می شود که چگونه دانشجویان می توانند، بر اساس روش های جدید در آموزش طراحی معماری، به تولید دانش در این زمینه بپردازندکلیدواژه ها
آموزش معماری، طراحی، سبک یادگیری، ارزیابی طراحی معماریمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.