تضمین کیفیت دسترسی برابر به آموزش اثربخش در مدارس؛ گامی موثر بر حقوق شهروندی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی
- کد COI اختصاصی: EPSCONF02_0437
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 631
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد،آموزش و بهسازی منابع انسانی، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
کارشناس ارشد، مدیریت منابع انسانی، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
دانشجوی کارشناسی ارشد،آموزش و بهسازی منابع انسانی، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
چکیده
در هر کشوری سیستم آموزشی به عنوان عامل اصلی تکمیل خط مشی های توسعه پایدار به حساب می آید، آمادگی و تعلیمنیروی انسانی با تجربه و متخصص از همان بدو آموزش در مدارس به عنوان اساسی برای توسعه همه جانبه کشورها، تولید دانش،هدایت و یادگیری مقدماتی، انجام شده است. بنابراین خروجیها و نتایج سیستم های آموزشی مستقیما در جهت توسعه کشور حرکتمی کند. در گذشته هدف کوششهایی که برای نامتمرکز کردن آموزش و پرورش صورت می گرفت این بود که اختیارات آموزشی دریک نظام بزرگ از مدیریت بالا به یک نظام کوچک در پایین منتقل شود و یک بروکراسی بزرگ جای خود را به یک بروکراسی کوچکبدهد تا بدین طریق با توجه بیشتر به نیازهای آموزشی منطقه ای بتوان دسترسی به آموزش های مدارس را اثربخش تر نمود. حالآنکه بحث تضمین کیفیت دسترسی برابر به آموزش اثربخش بر این فرض مبتنی است که دانش آموزان تلاشگرند و می خواهند درانجام تحصیل خود بیشترین سعی و کوشش را بروز دهند که در این بین مدارس و مدیریت آن بایستی از طریق بهسازی مداوم سیستمهای آموزشی خود زمینه های مساعد دسترسی برابر به آموزش های اثربخش را به منظور تحقق آرمانهای حقوق شهروندی ایجادنمایند. هدف در این تحقیق نیز بررسی تضمین کیفیت دسترسی برابر به آموزش اثربخش در مدارس بعنوان گامی موثر در حقوقشهروندی می باشد که نتایج بررسی های بعمل آمده حاکی از آن است، توجه به ابعاد گوناگون کیفیت آموزشی در مدارس مانند رعایت(عدالت آموزشی) توسط معلم ضمن تضمین نمودن کیفیت دسترسی برابر و اثربخش ساختن آموزش، گام موثری در مسیر حقوقشهروندی خواهد بود.کلیدواژه ها
تضمین کیفیت، اثربخشی، حقوق شهروندیمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر بخشی آموزش غنی سازی روابط زوجین در کاهش مشکلات زناشویی زوجین شهر بوشهر
- نقش عوامل اجتماعی، ورزش، و هنر در بازتوانی زنان مطلقه قربانی خشونت خانگی و اعتیاد
- خودتنظیمی در بزرگسالان مبتلا به اختلال انفجاری متناوب و سابقه اقدام به خودکشی یک مرور نظام مند
- آسیبهای اجتماعی و آموزشی در نظام آموزشی و روش های پیش بینی و پیشگیری
- نظامهای آموزشی و مدیریت آسیبهای اجتماعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.