بومی سازی ، تدوین و اجرای استراتژی RBI در بخش دی اتانایزر واحد الفین پتروشیمی آریاساسول

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • کد COI اختصاصی: ICOGPP02_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 797
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عابد اسماعیلی

بوشهر منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی شرکت پلیمر آریاساسول

فاطمه درلیک

سارا هواشی نژادیان

چکیده

امروزه توجه روز افزونی نسبت به مقوله ریسک و روش های مبتنی بر ریسک جهت تدوین استراتژی های بازرسی، نگهداری و مدیریت در صنایع فرایندی نفت ،گاز،پتروشیمی و صنایع نیروگاهی سراسر جهان از جمله ایران بوجود آمده است. تکنولوژی بازرسی بر مبنای ریسک به صاحبان صنعت این توانایی را می دهد تا محدوده ای از فاکتور های کلیدی، نظیر در نظر گرفتن سطح قابلیت اعتماد به تجهیزات، و همچنین ایمنی، بهداشت و محیط زیست و مسائل مالی را در فرایند های تصمیم گیری خود در نظر داشته باشند. بازرسی بر مبنای ریسک RBI ، ابزاری مدیریتی جهت اولویتبندی ریسکهای مربوط به سیستمهای تحت فشار و ارائه برنامه بازرسی براساس آن می باشد . محل اجرای این پژوهش بخش دی اتانایزر واحد فرایندی الفین شرکت پلیمر آریاساسول که شامل 22 تجهیز اعم از برج و ظروف تحت فشار و مبدل می باشد که فراینداین واحد ظرفیت تبدیل سالیانه 0007111 تن گاز اتان و تولید 0 میلیون تن اتیلن را دارد، به گونهای انتخاب شده که دارای تنوع تجهیزات فرآیندی می باشد. نتیجه تحقیق، تعیین دستورالعمل اجرایی سیستم RBI ، اجرای موفق آن و تعیین تاریخ مناسب برای تعمیرات اساسی واحد براساس برنامه خروجی بازرسی بر مبنای ریسک سال 0102 می باشد. از طرفی تجهیزاتی که زمان بازرسی آنها قبل از تاریخ ذکر شده می باشد، تحت مدیریت کاهش ریسک مورد ارزیابی قرار گرفته و زمان تعمیرات اساسی آنها از سال 0102 به سال 0102 افزایش پیدا کرده که این تصمیم، موجب کاهش هزینه های توقف تولید و بازرسی و تعمیرات، افزایش ایمنی و قابلیت اعتماد تجهیزات به میزان قابل ملاحظه ای گردیده است

کلیدواژه ها

بازرسی بر مبنای ریسک ) RBI (، دی اتانایزر، مدیریت ریسک، کاهش ریسک، برنامه بازرسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.