احداث نیروگاه های برقابی به روش B.O.T
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برقابی
- کد COI اختصاصی: NCHP02_267
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3470
نویسندگان
مجری طرح نیروگاه های آبی متوسط و کوچک، شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایرا
مدیر امور برنامه ریزی طرح نیروگاه های آبی متوسط و کوچک، شرکت توسعه منا
مدیر امور جلب سرمایه طرح نیروگاه های آبی متوسط و کوچک، شرکت توسعه مناب
چکیده
با توجه به محدودیت منابع مالی و عدم تأمین کامل بودجه پروژه های برقابی در کشور و مزایای برتر احداث نیروگاه های برقابی خصوصاً متوسط و کوچک، جلب مشارکت بخش خصوصی یکی از اصلی ترین محورهای کاری در اجرای این پروژه ها می باشد . با اجرایی شدن اصل 44 قانون اساسی و نبود فرآیندی در جهت تسریع روند خصوصی سازی نیروگاه های برقابی، نویسندگان مقاله فرآیند احداث نیروگاه های برقابی به روش B.O.T را تدوین نمودند . در این فرآیند، شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران به عنوان متولی و مسئول خصوصی سازی نیروگاه های برقابی، پروژه های مطالعاتی خود و یا پیشنهادی از سوی شرکتهای آب منطقه ای و سرمایه گذاران را دریافت نموده و با تشکیل کمیته واگذاری متشکل از اعضاء معاونتهای امور آب و برق وزارت نیرو اقدام به بررسی پروژه ها و نهایی شدن اجرای آنها به روش B.O.T نموده و پس از برگزاری مناقصه یا مذاکره با سرمایه گذاران و بررسی صلاحیت آنها، سرمایه گذار را انتخاب نموده و قرارداد را بر اساس قوانین موجود، نحوه تخصیص آب، بهاء و نحوه خرید برق منعقد می نماید . سرمایه گذار نیز پس از آن، نیروگاه را احداث نموده و بهره برداری از آنرا آغاز می نماید و برق تولیدی را به شرکت توانیر بفروش می رساند . در نهایت نیز سرمایه گذار، نیروگاه را پس از دوره بهره برداری به شرکت مدیریت منابع آب ایران تحویل می دهد . از نتایج مهم این فرآیند،کمک به شکوفایی اقتصادی در بخش خصوصی و افزایش توان دولت در احداث زیر ساختها می باشد .کلیدواژه ها
نیروگاه برقابی، خصوصی سازی، B.O.Tمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.