بررسی اثرات به کارگیری فناوری اطلاعات در چابکی سازمانی در بانک کشاورزی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MOCONF01_0501
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 543
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا خادمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دوتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

جواد محرابی

استادیار دانشکده مدیریت واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

چکیده

با آغاز قرن بیست و یکم سازمان های خدماتی و تولیدی تغییرات شدیدی را پیرامون خود مشاهده کردند. بازار پویا سازمانها را مجبور به فعالیت در محیط بی ثبات نمود ک تغییر مهمترین ویژگی آن می باشد. این موقعیت حساس باعث شد بسیاری از سازمان هوا در اولویت های کسب و کار و دیدگاه های استراتژیک خود تجدید نظر نمایند. لذا پارادایم چابکی به منظور سازگاری و انطباق با تغییرات محیط و پاسخ سریع ب نیازهای بازار و مشتریان ارائ گردید. در این مقاله با شناسایی موثرترین سیستم های اطلاعاتی به کار گرفته شده و عاملهای فناوری به بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر بهبود چابکی بانک کشاورزی می پردازیم. . بایون منظوور مول و هوای فناوری اطلاعات(مدیریت دانوود، مدیریت سیستم های اطلاعاتی و مستندات الکترونیکی) به همراه مولفه های چابکی سازمانی(پاسخگویی، شایستگی، سرعت و انعطاف پذیری) شناسایی گردید و پرسشنامه ای تنظیم و در اختیار کارشناسان بانککشاورزی قرار گرفت. تعداد جامع در این تحقیق برابر با 140 کارشناس می باشد ک تعداد نمونه با استفاده از فرمول کوکران(تصادفی ساده) برابر با 102 نفر برآورد گردید. تعداد 120 پرسشنامه پخش گردید که تعداد 100 عدد آن عودت داده شد. به منظور تجزیه و تحلیل داه ها از تحلیل عاملی اکتشافی وتحلیل عاملی تأییدی استفاده گردید. نتایج در انتها گزارش می گردد.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات، مدیریت دانش، مدیریت مستندات الکترونیکی، سیستم مدیریت اطلاعات، چابکیسازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.