ارزیابی سطح آمادگی عوامل استراتژیک کسب و کار در بانک صادرات جهت استقرار نظام بانکداری الکترونیک

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MOCONF01_0189
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 777
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

درسا دیده ور

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

بهنام عبدی

استادیار و مدرس مدعو دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مهسا صالحی نوع پرور

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

سودابه الطافی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

چکیده

در فضای رقابتی، بقا و رشد سازمانها مستلزم داشتن مزیت رقابتی است. برای نیل به این هدف باید بتوان از استراتژی های کسب و کار مناسبی استفاده کرد که پاسخگوی نیاز مشتریان باشد. بانکداری الکترونیک 2، ستون فقرات مزیت رقابتی بانکهای آینده است. در این راستا ارزیابی سطح آمادگی عوامل استراتژیک کسب و کار، این امکان را فراهم می ساز تا با بررسی آمادگی عوامل اولیه، استقرار این نظام کارآمد ممکن شود. هدف این پژوهش ارزیابی سطح آمادگی عوامل استراتژیک کسب و کار جهت استقرار نظام بانکداری الکترونیک 2 در بانک صادرات بوده است. پژوهش حاضر با روش توصیفی - زمینه یابی و با استفاده از مدل عنکبوتی انجام شده است. جامعه آماری را کارکنان بخش سرپرستی کل بانک صادرات استان مازندران تشکیل داده اند. ابزار پژوهش، پرسشنامه محقق ساخته در مقیاس لیکرت بوده است که روایی با استفاده از روش محتوا و پایایی پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ 88.9 درصد محاسبه شده است. یافته های پژوهش سطح آمادگی عوامل مدیریتی، بازاریابی، مهندسی و تولید، خدمات و کارکنان در باک صادرات جهت استقرار نظام بانکداری الکترونیک را ارائه می دهد.

کلیدواژه ها

سطح آمادگی عوامل استراتژیک کسب و کار، بانکداری الکترونیک 2، بانک صادرات، استان مازندران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.