بیمه سپرده، ابزاری نوین جهت سرمایه گذاری در طرحهای اقتصادی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MOCONF01_0110
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 610
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)
دکتری DBA، مدرس دانشگاه بین المللی امام رضا
چکیده
همان طور که درکشورهای بسیاری بحران های مالی بوجود آمده در خصوص سپرده گزاران باعث به وجود آمدن بیمه سپرده شده است، در ایران نیز تلاش هایی در این راستا وجود دارد ولی هنوز نتیجه عملی خاصی را شاهد نبوده ایم. در این مقاله برآنیم تا در رابطه با تاریخچه ظهور بیمه سپرده، تعریف و شناسایی آن و ضرورت ایجاد آن مطالبی را بیان کرده و بعد از آن به معرفی FSLIC,FDIC خواهیم پرداخت. در قسمت بعدی مقاله به معایب و مخاطرات حاصل از جانب ایجاد بیمه سپرده اشاره می کنیم و دو دسته مخاطره حاصل از محیط مالی و رفتارهای ایجاد شده از جانب سپرده گذاران، قانون گذاران و بانک مرکزی بیان می گردد. در قسمت سوم مقاله، راه های کمی و کیفی کنترل مخاطرات و ریسک پذیری بانکهای سپرده ای که موجب افزایش قوانین در رابطه با صاحبان بانک، سپرده گذاران و سیاست گذاران شده است، مورد بررسی قرار می گیرد. در بخش چهارم مقاله تعریف روزنه تنزیل و رابطه آن با بیمه سپرده و تفاوت بیمه سپرده و تفاوت بیمه سپرده با سایر بیمه ها بیان خواهد شد و در پایان به بررسی طراحی سیستم بیمه سپرده در ایران اشاره خواهیم کرد.کلیدواژه ها
بیمه سپرده، مخاطرات رفتاری، قیمت گذاریمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.