تاثیرات مثبت سیستم تخلیه سیلاب سد بختیاری بر سد دز

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برقابی
  • کد COI اختصاصی: NCHP02_186
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1262
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن معینی

کارشناس ارشد سازه های هیدرولیکی، شرکت مهندسی اشتوکی پارس

داود کمالی اردکانی

کارشناس عمران، شرکت توسه منابع آب و نیروی ایران

چکیده

سد بختیاری به عنوان بلند ترین سد بتنی دو قوسی درحال مطالعه جهان علاوه بر تولید انرژی برقابی، اهداف و سودمندی های دیگری نیز برای حوضه، منطقه و کشور خواهد داشت . یکی از سودمندی های سد بختیاری، کنترل سیلاب و رسوبات رودخانه بختیاری به عنوان یکی از شاخه های رودخانه دز و در نتیجه افزایش عمر مفید، ایمنی و کارکرد بهتر سد دز خواهد بود . در مطالعه حاضر سعی شده میزان این سودمندی در کنترل سیلاب بررسی گردیده تا در طراحی بهینه سیستم تخلیه سیلاب سد بختیاری دید بهتری در اختیار طراح قرار گیرد . اگرچه احداث سد بختیاری با هر نوع سیستم تخلیه سیلاب و با هر مشخصاتی، تأثیرات مثبتی برای سد دز دارد ولی میزان این تأثیرات می تواند با بررسی مطلوب، بهینه گردد . در انتهای مطالعه حاضر، میزان این تأثیرات به طور نسبی مشخص شده و پیشنهاداتی برای ادامه مطالهات طرح بختیاری ارائه شده است .

کلیدواژه ها

ایمنی، سیلاب، سیستم تخلیه سیلاب، سد بختیاری، سد دز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.