بررسی رابطه بین تیپهای شخصیتی نه گانه اینیاگرام و وفاداری مشتریان به برندهای مختلف پوشاک

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MOCONF01_0105
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1453
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدسلمان سیدین

دکتری DBA، مدرس دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)

حسن رنجبر سالانقوچ

کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه امام صادق (ع) مدرس دانشگاه پیام نور قوچان

چکیده

نظام مدیریتی امروز دیگربه تنهایی نمی تواند جوابگوی نیازهای اعضاء خود باشد. با توجه به تعارضات درون سازمانی به نظر می رسد که همیشه یک پازل گم شده ای در سازمان وجود دارد که مدیران در ابتدا به دنبال فتح آن و در انتها به دنبال پیاده سازی آن در بین اعضاأ می باشد که این امر حتی در بیشتر مواقع خود محدودیت ایجاد می کند. سبک روانشناختی تحول اینیاگرام به علت ارزش و اهمیتی که بر مباحث خودشناسی سازمانی و تغییر در نظام اجرایی یک سازمان دارد به عنوان الگوی موثر مورد بررسی قرار می گیرد. به منظور رسیدن به یک ارتباط سالم و تصمیم اجرایی مؤثر اینیاگرام سازمان را به سمتی سوق می دهد که به یک امنیت و استقلال اجرایی دست یابد. نقطه شروع در اغلب مواقع با فعال سازی سازمان و پویایی گروه می باشد که با در نظر گرفتن تأثیر هویت بر نقش اجرایی می توان از تعارضات احتمالی جلوگیری نمود. این پژوهش میزان بررسی رابطه بین تیپ های شخصیتی نه گانه اینیاگرام و وفاداری مشتریان به برندهای مختلف پوشاک در سطح شهر مشهد مورد بررس قرار گرفته و تعداد 50 پرسشنامه پس از تأییدنهایی از اساتید محترم و کارشناسان خرید و فروش در سطح شهر مشهد توزیع شد پس از بررسی داده ها تمام فرضیات موجود پذیرفته شدند در پایان پس از تفسیر نتایج حاصل از تحلیل داده ها پیشنهادات کاربردی جهت استفاده سازمانها و تبلیغ کنندگان ارائه گردیده است.

کلیدواژه ها

تیپهای شخصیتی نه گانه اینیاگرام، وفاداری مشتری، برند، فروش، خرید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.