ارزیابی و طراحی زمین آماری شبکه پایش کیفی آب زیرزمینی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی در نگهداشت محیط زیست، آب و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: ENVCONF01_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 824
نویسندگان
دانشگاه اراک گروه مهندسی آب
مرکز تحقیقات کشاورزی اراک
چکیده
در این مقاله با هدف ارزیابی، ساماندهی و تکمیلنمودن شبکه های پایش کیفی آب زیرزمینی از روشهای آماری و زمینآماری کریجینگ استفاده شده است. به منظور نمایش کاربردی بودن روش پیشنهادی، منطقه مطالعاتی آمل بابل، جویبار قائمشهر انتخاب گردیده و به منظور ارزیابی شبکه پایش کیفی آن، از بین پارامترهای کیفی آب زیرزمینی از متغیر کلر که دارای ساختار فضایی مناسبتری بود استفاده گردید. در روش پیشنهادی به منظور تشریح میزان پتانسیل بهبود کیفیت شبکه چاههای بهره برداری، دو آنالیز آماری شامل تخمین خطای میانیابی و ارزیابی متقابل داده های در دسترس به کار برده شد. با انجام این تحقیق مشخص شد که با حذف یک به یک نقاط مستعد حذف شدن، در دو مرحله می توان ابتدا 5 چاه w57 ، w59 ، w80 ، w76 ، w63 و سپس 5 چاه w36 ، w23 ، w28 ، w61 و w55 را از شبکه پایش حذف نمود و در چهار منطقه تراکم بیشتری نیازمند می باشد و مجدداً نقشه توزیع خطا برای آنها رسم گردید. لازم به ذکر است که فرایند حذف چاهها تا جایی ادامه یافت که متوسط خطای پیشبینی از مرز تعیین شده 0/05 تجاوز ننماید.کلیدواژه ها
ارزیابی، زمینآمار، شبکه پایش کیفی آب زیرزمینی، کریجینگمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.