بررسی رابطه جنسیت، پایگاه اقتصادی و خویشاوندی با رضایت شغلی کارکنان ادارات شهرستان آبدانان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: MRHCONF02_237
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 675
نویسندگان
دانشجو، دکترای جامعه شناسی ورزش، جامعه شناسی، دانشکده علوم انسانی و اجتماعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران.
دانشجو، دکترای جامعه شناسی ورزش، جامعه شناسی، دانشکده علوم انسانی و اجتماعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران.
دانشجو، کارشناسارشد تکنولوژی آموزشی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه خوارزمی.
دانشجو، کارشناسارشد، روانشناسی عمومی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه الزهرا.
چکیده
هدف از این پژوهش، بررسی رابطه جنسیت، پایگاه اقتصادی و خویشاوندی با رضایت شغلی کارکنان ادارات شهرستان آبدانان بود. تحقیق از نوع پیمایشی بوده و جامعه آماری آن شامل تمامی کارکنان شهر آبدانان در سال 133 111 نفر است که از میان آنها با توجه به جدول مورگان تعداد 252 نفر، به روش نمونهگیری تصادفی خوشهای انتخاب شده و به دوگروه آقا/خانم تقسیم شدند. ازدو پرسشنامه، استاندارد رضایت شغلی اسپکتور، 1331 و محققساخته استفاده شد که روائی صوری نظرمتخصصین و پایایی آن به تأئید رسید آلفای کرونباخ 82 r= . برای آزمون فرضیهها از روش آماری آزمون مجذور کای خی دو برای متغییرهای اسمی استفاده شد. نتایج حاصل نشان داد که بین نسبت خویشاوندی، پایگاه اقتصادی، و جنسیت با رضایت شغلی در سطح 25 p< رابطه معنی داری وجود دارد. ضریب vکرامر نشان داد که متغییر نسبت خویشاوندی از سایر متغیرهای پژوهش به شدت بیشتری با رضایت شغلی رابطه دارد 2/414 = v کرامر. به طور کلی میتوان گفت که بین میزان رضایت شغلی کارکنان با سه متغییر جنسیت، پایگاه اقتصادی و خویشاوندی رابطه وجود دارد .کلیدواژه ها
رضایت شغلی، خویشاوندی، پایگاه اقتصادی، جنسیتمقالات مرتبط جدید
- بررسی روابط نوسانی بین بازار سرمایه و بازار ارز با مدل همبستگی شرطی پویا
- مطالعه حقوقی مساله منع تغییر کاربری اراضی از دیدگاه کیفری
- مطالعه حقوقی بررسی اختلافات بین دستگاه های اجرایی در نظام اداری ایران
- سبک زندگی در پرتو قرآن کریم از منظر رهبر انقلاب
- ولقد جاءکم یوسف من قبل بالبینات فما زلتم فی شک مما جاءکم به حتی اذا هلک قلتم لن یبعث الله من بعده رسولا کذلک یضل الله من هو مسرف مرتاب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.