بررسی تاثیر سیستم پشتیبانی تصمیم گیری بر توانمند سازی کارکنان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و سامانه های مالی
  • کد COI اختصاصی: MEFS01_048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 751
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم تقوایی یزدی

گروه مدیریت آموزشی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، ایران

قاسم صادقی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، ایران

چکیده

سیستم پشتیبان تصمیم گیری، سیستم های تعاملی بر مبنای رایانه می باشد که با استفاده از دادهها و مدلها، تصمیم گیرندگان را در حل مسائل ساختار نیافته یاری می رساند و با مد نظر قرار دادن فاکتورهای کلیدی و مطرح در امر تصمیم گیری، بهترین راه حلهای ممکن را در اختیار کاربران قرار می دهد. توانمند سازی با پرورش کارکنان با انگیزه و توانا به مدیران این امکان را خواهد داد که در برابر پویای های محیط رقابت به طور مناسب عمل نموده، موجبات برتری رقابتی سازمان شان را فراهم آورند. در این تحقیق به بررسی تاثیر سیستم پشتیبان تصمیم گیری بر توانمند سازی کارکنان در اداره ثبت اسناد و املاک استان گلستان می پردازیم. جامعه آماری تحقیق متشکل از 200 نفر بوده و نمونه آماری با استفاده از جدول مورگان 127 نفر انتخاب شده است.سیستم پشتیبان تصمیم گیری به عنوان متغیر مستقل و توانمند سازی شخصی،توانمند سازی گروهی و توانمند سازی سازمانی به عنوان متغیر وابسته انتخاب شدند. برای تجزیه و تحلیل داده های بدست آمده از طریق پرسشنامه از نرم افزار SPSS استفاده شده است.روش های بکار گرفته شده در این تحقیق آزمون کولموگروف- اسمیرنوف، ضریب همبستگی اسپیرمن و رگرسون ساده می باشند. نتایج تحقیق نشان داد که بین سیستم پشتیبانی تصمیم گیری و توانمند سازی شخصی کارکنان رابطه مثبت و معنادار وجود دارد. بین سیستم پشتیبانی تصمیم گیری و توانمند سازی گروهی کارکنان رابطه مثبت و معنادار وجود دارد و بین سیستم پشتیبانی تصمیم گیری و توانمند سازی سازمانی کارکنان رابطه مثبت و معنادار وجود دارد

کلیدواژه ها

سیستم پشتیبانی تصمیم گیری، توانمند سازی شخصی،توانمند سازی گروهی، توانمند سازی سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.