بررسی مولفه های هویت بخش بافت های تاریخی نمونه مطالعاتی:بافت تاریخی شهر شیراز
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین در مهندسی عمران، معماری، محیط زیست و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CAECONF01_089
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1288
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه معماری واحد شیراز دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز ایران
دکترای تخصصی شهرسازی استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز گروه معماری شیراز ایران
چکیده
کسب هویت مطلوب واصیل ورهایی ازبحران هویت ازدغدغه های تاریخ انسانیت و فرهنگهای انسانی بوده و هست میتوان گفت انسان به آن دلیل انسان است که موجودی هویت سازوخواستارهویتی ارمانی است امروزه عرصه شهرسازی کشورما دربحران هویتی به سرمی برد چگونه باید ازاین بحران درامان ماند؟ عناصرهویتی درشهرهای ایران کدامند؟ و چگونه میتوان آنها را طبقه بندی و مورد مطالعه قرارداد؟ شهرهادارای ابعادطبیعی اجتماعی فرهنگی اقتصادی و کالبدی هستند که هرکدام ازاین ابعاد میتواند درحوزه شناخت هویتی قرارگیرد هویت مکان به عنوان یکی ازراه های ارتباط بین انسان و مکان ازطریق فرهنگ سابقه تاریخی خاطرات جمعی نوع و ماهیت فناوری ساخت عملکردها نشانه ها فرم ها ونمادهای شهری و ویژگیهای بصری و کالبدی ادراک می گردد دراین تحقیق برانیم که ازپتانسیل بافت تاریخی شهرشیراز برای غنابخشیدن به هویت شهری استفاده نموده و همچنین بافت تاریخی را ازفرسودگی دورنماییم این پژوهش ازنوع بنیادی - کاربردی است که باتوجه به گستردگی مباحث ازروشهای مختلفی استفاده شده است بررسی سابقه مصادیق کلیات تعاریف و چارچوب نظری تحقیق بااستفاده ازروش توصیفی و باکمک مطالعه اسنادی بوده و درمطالعات مربوط به ازمون فرضیه با استفاده ازروش تطبیقی - تحلیلی باکمک برداشتهای میدانی دریک موقعیت واقعی بافت تاریخی شهرشیراز به استنتاج مباحث پرداخته شده است و درنهایت راهکارهای پژوهش را بیان نموده ایمکلیدواژه ها
هویت ، بافت تاریخی ، فرسودگی ، عوامل هویت ساز ، شیرازمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.