تبیین روش مناسب جهت متبلور ساختن معماری سنتی اسلامی به لحاظ صوری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین در مهندسی عمران، معماری، محیط زیست و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CAECONF01_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 609
نویسندگان
چکیده
درحوزه مینیاتورایرانی نگارگر تلاش برآن دارد که کیفیات ذهنی را به حداقل برساند و درانی حوزه می باشد که دید عینیت گرایی مطرح میشود به گونه ای که اساسی ترین گام دراین جهت حذف منظرگاه ناظر و ساختارپرسپکتیوی است که فضایی دو بعدی و عنصری به نام سطح مطرح میشود و تلاش آن برای رسیدن به عینیت شی و مفهوم عینیت گرایی است بطوریکه مینیاتور ایرانی باپیروی کامل ازمفهوم فضای منفصل و کیفی توانست سطح دوبعدی مینیاتور را به تصویر ازمراتب وجود بدل سازد و بیننده را ازافق حیات مادی و غیرقدسی به مرتبه ای عالی تر ازوجود اگاهی ارتقا دهد این هنربیان کننده اسرارصغیر می باشد و درحالیکه معماری سنتی اسلامی اشاره به اسرار کبیر دارد بدین معنی که اسرار صغیر مرید را اماده برای درک اسرارکبیر می کند و این مقاله برآن است بابهره ازروش تحقیق تحلیلی توصیفی به تعیین روش مناسب جهت متبلور ساختن فضاهای معماری سنتی پرداخته است که ایا مینیاتور میتواند روش مناسبی جهت متبلور ساختن فضاهای معماری سنتی باشد؟ یاجهت متبلور ساختن این جنس فضاها بهتر است ازپرسپکتیو و دید ذهنیت گرایانه بهره گرفت ؟ درنهایت با این باور که معماری سنتی اسلامی و نگارگری بانی تجلی عالم مثل می باشند می باشد برای درک بهتر فضا و حس فضاهای معماری سنتی اسلامی و پرزانته آن ازنگارگری ایرانی بهره گرفتکلیدواژه ها
نگارگری ایرانی ، معماری اسلامی ، عینیت گرایی ، ذهنیت گراییمقالات مرتبط جدید
- بررسی کلانتری معماری با آخرین امکانات از طراحی مناسب
- طراحی کتابخانه دیجیتال با رویکرد معماری پارامتریک
- بررسی و تجزیه و تحلیل بهینه سازی مصرف انرژی در ساخت و ساز با استفاده از بی آی ام ۱
- طراحی پارک اکولوژیک در شهر گردشگری شاندیز با تاکید بر پایداری محیط زیست شهری
- مروری بر پژوهش های حوزه موفقیت دفاتر مدیریت پروژه بر اساس حوزه های دانشی ۱۰ گانه در پروژه های عمرانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.