اثر سطوح مختلف پودر خون در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: NCRRORRA03_088
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 5385
نویسندگان
مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد
مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد
موسسه علوم دامی کشور
چکیده
به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پودر خون د ر جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی در طی دوره آغازین (0-3) ، رشد (3-6) و پایانی 6 -7) هفتگی ) آزمایشی در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با 5 جیره آزمایشی حاوی سطوح مختلف 0 ، 1/5 ، 3 ، 4/5 و 6 درصد پودر خون با، با سطوح انرژی و پروتئین یکسان و در پنج گروه A ، B ، C ، D و F با سه تکرار و 20 مشاهده برای هر تکرار با استفاده از 300 جوجه گوشتی انجام گرفت . ترکیب شیمیایی پودر خون خشک شده شامل %90 ماده خشک، %79/9 پروتئین خام، %7/5 خاکستر، %1/4 عصاره اتری، %1/21 فیبر خام، /%28 کلسیم و /%25 فسفر و 2802/4 کیلوکالری در کیلوگرم انرژی م تابولیسمی بود . از نظر افزایش وزن روزانه، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی در دوره آغازین اختلاف معنی داری بین تیمارهای آزمایشی وجود داشت ) P< 0/05) ، بطوریکه تیمار %3 بیشترین افزایش وزن روزانه و بهترین ضریب تبدیل غذایی را داشت . از نظر شاخص های تجزیه لاشه نیز تفاوت معنی داری از نظر وزن لاشه آماده طبخ و وزن کبد بین گروه های آزمایشی ) P< 0/05) مشاهده شد . نتایج این پژوهش نشان داد که می توان از پودر خون در جیره جوجه های گوشتی تا سطح 3 درصد، بدون ایجاد اثرات منفی بر فاکتورهای تولیدی در طی دوره های پرورش استفاده نمود .کلیدواژه ها
جوجه گوشتی، پودر خون، عملکردمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.