شناسایی و اولویت بندی عوامل کلیدی موفقیت پیاده سازی سیستم های مدیریت امنیت اطلاعات در دانشگاههای ایران

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش
  • کد COI اختصاصی: ICIKT07_198
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1314
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرح نقی لو

کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، دانشکده مهندسی فناوری اطلاعات و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی ارومیه،

فرید احمدی

استادیار گروه مهندسی فناوری اطلاعات، دانشکده مهندسی فناوری اطلاعات و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی ارومیه،

چکیده

یکی از مسائل مهم در پیاده سازی سیستم های مدیریت امنیت اطلاعات، بررسی و شناسایی عوامل بحرانی موفقیت در پیاده سازی مدیریت امنیت اطلاعات در سازمان ها است. اخیرا پیاده سازی سیستم های مدیریت امنیت اطلاعات در سطح دانشگاه ها نیز مورد توجه قرار گرفته و این مقاله کوشیده است عوامل کلیدی موفقیت پیاده سازی سیستم های مدیریت امنیت اطلاعات در دانشگاه ها را شناسایی و ضمن اولویت بندی آنها، با استفاده از روش های تاپسیس و روش فریدمن و بکار گیری ابزار و نرم افزارهای مرتبط، یک مدل مفهومی از عوامل مرتبط ارائه دهد. سپس بر اساس تجزیه و تحلیل های انجام گرفته، نتایج اولویت بندی دو روش بصورت جدول مقایسه ای عرضه و مدل مفهومی در نهایت ارائه گردیده است رتبه بندی و مدل ارائه شده در این مقاله می تواند در پیاده سازی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در سطح دانشگاهها و سایر سازمانهای مشابه که با محدودیت های زمانی و منابع روبرو هستند سودمند و با ارزش خواهد بود.

کلیدواژه ها

عوامل کلیدی موفقیت، سیستم مدیریت امنیت اطلاعات، روش تاپسیس فازی، روش فریدمن، رتبه بندی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.