ترسیم و تحلیل شبکه اجتماعی دانشجویان خوابگاه ها
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش
- کد COI اختصاصی: ICIKT07_184
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1140
نویسندگان
کارشناس مهندسی فناوری، اطلاعات، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران
دانشجوی دکتری مهندسی فناوری، اطلاعات، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوترو فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران
چکیده
یکی از مهمترین مسائل در مدیریت امور دانشجویان، حل مسائل اجتماعی و رفاهی در خصوص آن ها به شمار می رود. هنگامی که گروه بسیار زیادی از افراد با یکدیگر در ارتباطند، به صورت های بسیار پیچیده ای بر یکدیگر تأثیر گذاشته و تأثیر می پذیرد. بنابراین مسائلی چندبعدی از قبیل مسائل اجتماعی را نمی توان تنها با بررسی یک بعدی و از طریق رویکردهای معمول حل نمود. این در حالی است که رویکرد تحلیل شبکه اجتماعی، با در نظر گرفتن کل افراد یک جامعه و ارتباطات بین آن ها، موضوعات را در سطح کلی و به صورت جامع مورد بررسی و تحلیل قرار می دهد. در خوابگاه ها، دانشجویان با افرادی با فرهنگ ها و روحیه های مختلف هم اتاقی می شوند. بنابراین روابط حاکم بین آن ها به طور ضمنی تشکیل یک شبکه اجتماعی را می دهد. در این مقاله، برای درک بهتر روابط حاکم بر جامعه دانشجویان و در جهت حل مسائل اجتماعی و رفاهی آنان، با استفاده از داده های دانشجویان خوابگاه های دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با توجه به نظریه هموفیلی، ارتباط هایی که بین دانشجویان را می توان فرض کرد، استخراج و بر اساس آن ها شبکه های اجتماعی دانشجویان خوابگاه در طول سالیان ایجاد شده است که در نهایت با استفاده از شبکه های بدست آمده، تجزیه و تحلیل مؤلفه های ساختاری هر کدام از شبکه های دانشجویان خوابگاه ها و تغییرات آن ها در طول زنان بیان می شود.کلیدواژه ها
داده های دانشجویان خوابگاه ها، تحلیل شبکه اجتماعی، شبکه اجتماعی دانشجویان خوابگاه، نظریه هموفیلی، رویکرد شبکه های کلمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.