طراحی و پیاده سازی سیستم تشخیص نفوذ مبتنی بر ترکیب لایه ایی شبکه عصبی مبتنی بر نگاشت ویژگی ها به شیوه خود سازماندهی شده و شبکه عصبی پیش خور تعمیم یافته بر مبنای ویژگی های اصلی رکوردهای شبکه
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش
- کد COI اختصاصی: ICIKT07_077
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 642
نویسندگان
دانشگاه جاوید جیرفت
دانشگاه باهنر کرمان
چکیده
سیستم های تشخیص نفوذ یکی از ابزارهای مورد استفاده در ایجاد امنیت می باشد. از آنجایی که از نظر تکنیکی ایجاد سیستم های کامپیوتری بدون نقاط ضفع و شکست امنیتی عملا غیرممکن است، تشخیص نفوذ در تحقیقات مربوط به سیستمهای کامپیوتری با اهمیت خاصی دنبال می شود.[4] هدف از این مقاله طراحی و پیاده سازی سیستم تشخیص نفوذ مبتنی بر شبکه ی عصبی مصنوعی با هدف ارائه یک سیستم تشخیص نفوذ ایده آل است. در این مقاله ما به دنبال ارائه یک مدل آموزشی جدید شبکه های عصبی، مبنی بر چند مرحله ای بودن آموزش شبکه ی مذکور، مبتنی بر استفاده از شبکه عصبی مبتنی بر نگاشت ویژگی ها به شیوه خود سازماندهی شده و شبکه عصبی پیش خور تعمیم یافته جهت آنالیز داده ها می باشیم. لازم به ذکر است که سیستم مذکور مبتنی بر استفاده از داده هایی است که علاوه بر بررسی رفتارهای غیرعادی، به بررسی رفتارهای عادی نیز می پردازد. مدل پیشنهادی ترکیبی از شبکه عصبی مبتنی بر نگاشت ویژگی ها به شیوه خود سازماندهی شده و شبکه عصبی پیش خورتعمیم یافته به صورت لایه ایی می باشد، با استفاده از سیستم پیشنهادی علاوه بر خودکار بودن فرآیند آموزش و داشتن عملکردی مشابه یا بهتر در مقایسه با سیستم های موجود، شاهد کاهش قابل ملاحظه ای در پیچیدگی محاسبات نیز خواهیم بود. به بیانی دیگر با استفاده از قابلیت های شبکه های صبی با بار پردازشی کمترتهاجم تشخیص داده می شود.کلیدواژه ها
سیستم تشخیص نفوذ، شبکه ی عصبی مصنوعی، شبکه عصبی ¹SOFM ، شبکه عصبی ²GFFمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.