پروتکل توافق کلید گروهی مقاوم در برابر تقلب با ویژگی تصحیح خطای ناشی از اختلال کانال
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش
- کد COI اختصاصی: ICIKT07_076
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 879
نویسندگان
گروه علوم کامپیوتر، دانشکده ریاضی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران
گروه علوم کامپیوتر، دانشکده ریاضی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران
چکیده
گسترش روزافزون کنفرانس های اینترنتی و استفاده از کانال های عمومی برای تبادل اطلاعات گروهی، پروتکل های توافق کلید گروهی را به یک موضوع فعال تحقیقاتی بدل نموده است. در یک پروتکل توافق کلید گروهی، افرادی که هیچ اطلاع مخفی مشترکی ندارند، با همکاری یکدیگر و با استفاده از یک کانال ناامن می توانند یک کلید مشترک تولید نموده و از آن برای اهداف رمزنگاری استفاده کنند. دراین مقاله، از پروتکل توافق کلید گروهی ارائه شده توسط اسلامی و همکاران استفاده نموده و طرحی ارائه م یکنیم که علاوه بر ویژگی های قبلی، این قابلیت را دارد که خطاهای بوجود آمده در حین ارسال اطلاعات را نیز اصلاح کند. برای این منظور، بوسیله یک رویه ی تشخیصو تصحیح خطای کارامد، تغییرات بوجود آمده در اطلاعات ارسالی را که ناشی از وجود اختلال در کانال ارتباطی است، مدیریت می کنیم.کلیدواژه ها
توافق کلید گروهی، شرکت کننده متقلب، خم بیضوی، کدهای LDPCمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.