طراحی و پیاده سازی سامانه تشخیص حملات جعل آدرس فیزیکی در شبکه های 802.11
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش
- کد COI اختصاصی: ICIKT07_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 629
نویسندگان
دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشگاه علم و صنعت ایران
چکیده
امروزه با پیشرفت شبکه های بی سیم در سراسر جهان و فراگیر شدن استفاده از این تکنولوژی نیاز به ابزارهای دقیق شناسایی نفوذ و امنیت شبکه امری حیاتی است. با توجه به آسیب پذیر بودن این نوع شبکه ها، مسیرهای زیادی برای انجام تحقیقات علمی متعددی در راستای ایمن تر کردن این شبکه ها وجود دارد. یکی از انواع رایج حملات موجود در این نوع شبکه ها جعل آدرس فیزیکی می باشد که در اغلب موارد شناسایی نشده و باعث به وجود آمدن مشکلات متعددی می گردد، که شاید در صورت تشخیص وقوع چنین حملاتی بتوان تمهیدات لازم را برای جلوگیری از تکرار مجدد آنها اندیشید. در این نوع حملات، حمله کننده با جعل آدرس فیزیکی قربانیان یک فریم کنترلی به سمت نقطه دسترسی ارسال کرده و بسته به نوع حمله مشکلات متعددی را ایجاد می کند. در این مقاله به بیان روشی برایتشخیص این نوع حملات که بر پایه ی بررسی بسته های دریافتی از کاربران و همچنین بررسی توان دریافتی از سمت هر کاربر استوار است (RSS)، پرداخته شده است.کلیدواژه ها
آدرس فیزیکی، جعل، شناسایی، روش های جلوگیری، شبکه های 802.11 ، سیگنال دریافتیمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.