اجرای الگوریتمها با استفاده از داده و عملکردهای پردازش موازی روی کلاسترها
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش
- کد COI اختصاصی: ICIKT07_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1148
نویسندگان
دانشکده مهندسی الکترونیک و کامپیوتر، دانشگاه شیراز
دانشکده مهندسی الکترونیک و کامپیوتر، دانشگاه شیراز
چکیده
روشهای زیادی جهت کاهش زمان اجرای برنامه های محاسباتی و شبیه سازی های کامپیوتری وجود دارد. هزینه های زیادی صرف نصب سخت افزارهای قوی می شود؛ ولی با این وجود نمی تواند پاسخگوی حجم بالای فعالیتهای علمی با کمک محاسبات کامپیوتری بسیار زیاد و وقت گیر باشد. یکی از روشهای بهینه، ایجاد کلاستر های کامپیوتری می باشد. در بسیاری از مراکز علمی یا تجاری از کلاسترها جهت اجرای برخی از برنامه ها که در حالت عادی روزهای زیادی صرف اجرای آنها می شود، استفاده می گردد. در این مقاله به ایجاد واستفاده از کلاسترکامپیوتری به همراه سیستم عامل ویندوز 2008 سرور با قابلیت موازی و نرم افزار متلب نصب شده روی کلاستر و اجرای برنامه و انتقال داده ها به صورت پراکنده روی چندین ماشین پرداخته شده و نشان داده می شود که کدام برنامه ها و الگوریتمها قابلیت اجرای موازی ندارند و کدامیک اجرای موازی موفقی دارند و باعث کاهش زمان اجرا می گردند. همچنین اثر مواردی مانند نوع متغیر انتخاب شده، تعداد حلقه های تودرتو، نوع دستور حلقه، انتقال داده به متغیرها و امکان توزیع داده بطور عملی در قالب الگوریتم هایی بررسی می گردد. بطور مختصر ارائه راهکاری جهت استفاده از امکانات موجود در افزایش توان محاسباتی مد نظر می باشد.کلیدواژه ها
کلاستر، پردازش موازی، توزیع داده ها، الگوریتم موازیمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.