تاثیر الگوریتم های بهینه سازی فراابتکاری برروی تخمین هزینه نرم افزار
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم مهندسی، هنر و حقوق
- کد COI اختصاصی: ICESAL01_211
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 894
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد کرمان، گروه کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، کرمان ، ایران .
دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات ، گروه کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ، کرمان ، ایران .
چکیده
تخمین و برآورد معیارهای نرم افزار به عنوان یک فعالیت حیاتی در پروژه های نرم افزار در نظر گرفته شده است . در حالیکه سایر جنبه های پروژه در وضعیت مناسب هستند ؛ تخمین نادرست می تواند منجر به شکست پروژه گردد . دلیل اصلی اینمشکل عدم دقت تخمین است و یکی از فعالیت های اصلی و کلیدی در توسعه موثر و کارآمد پروژه های نرم افزاری تخمین دقیق هزینه های نرمافزار است . تخمین تلاش در مراحل اولیه توسعه نرم افزار ، یکی از مهم ترین چالش های مدیریت پروژههای نرم افزاری است. از جمله دلایل این چالش ها می توان به ناهماهنگی و ناسازگاری پروژه های نرم افزار، پیچیدگی فرآیندتولید، نقش ویژه انسانها و سطح بالای مشخصات مبهم و غیر عادی پروژه های نرم افزار اشاره کرد . عدم قطعیت و پیچیدگی سیستم های نرم افزاری، توسعه موثر و کارآمد نرم افزار را با مشکل مواجه ساخته و باعث شده که سیستم های نرم افزاری، بهتکنیکهای بهینه با منابع محدود ، موثر و جدید تمایل یابند. پیش بینی تلاش لازم برای توسعه نرم افزار با بکارگیری الگوریتمهای بهینه سازی فراابتکاری پیشرفتهای قابل توجهی را در این حوزه ایجاد کرده است. در مقاله حاضرتاثیر ترکیب الگوریتمهای فرا ابتکاری با مدل های اصلی تخمین مورد بررسی قرار گرفته است. کارایی مدل های ترکیبی صرفنظر از مجموعه داده بکار گرفته شده در همه روش ها مشهود استکلیدواژه ها
تخمین هزینه نرمافزار، الگوریتمهای فراابتکاری ، مجموعه دادهاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.