تشخیص بروز شکستگی در میله های روتور موتورالقایی قفسه سنجابی با استفاده ازروش جستجوی متعامد سریع

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم مهندسی، هنر و حقوق
  • کد COI اختصاصی: ICESAL01_203
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 552
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا بهنگار

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ساوه

سیدمحمدجواد رستگارفاطمی

هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ساوه

چکیده

با توجه به کاستیها و مشکلات آنالیز طیفی تبدیل فوریه سریع، سیستمهای پایش وضعیت موتورهای القایی با محدودیتهایی مواجه هستند. بنابراین این مشکلات را میتوان با استفاده از روشهای آنالیز طیفی مرتبههای بالاتر به جای بهرهگیری ازFFT برطرف نمود. در اینمقاله روشی با عنوان جستجوی توابع متعامد سریع FOS را برای تشخیص خطاهای روتور موتور القایی به جای آنالیز طیفی تبدیل فوریه سریع FFT معرفی میشود. روش پیشنهاد شده توانایی انجام محاسبات در زمان نمونه برداری 1/8 برابر کمتر از زمان نمونه برداری تبدیل فوریه را با دقت یکسان دارا بوده و به عبارت دیگر با سیگنال های نمونه برداری یکسان، هشت برابر تبدیل فوریه توان تفکیک دارد. در این روش مشکلات ناشی از دورههای تناوب کوتاه حالت ماندگار موتور القایی و شرایط کاری کمتر از بار کامل مرتفع خواهد شد. در این مقاله به بررسی عیبهای موتور القایی با استفاده از روشFOS پرداخته شده است همچنین دامنه فرکانسهای هارمونیک موتور معیوب مورد بررسی قرار گرفته شده است. بهمنظور بررسی دقیقتر رفتار ماشین از مدل دینامیکی آن و برای موتور معیوب نیز از افزایش مقاومت روتور استفاده شده است. در شبیه سازی موتور معیوب، مقاومت روتور افزایش داده شده و فرکانس جریان استاتور مورد پردازش قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

عیب یابی موتور، جستجوی متعامد سریع، تبدیل فوریه سریع

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.