بررسی اثر کمپوست زباله شهری بر روی برخی خصوصیات کمی و کیفی کدو حلوایی ( Cucurbita moschata Duch. ex Poir. )
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: NCRRORRA03_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1955
نویسندگان
دانشجوی ارشد دانشگاه گیلان
دانشجوی ارشد دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
امروزه یکی از راه های جلوگیری از دفن بی رویه زباله ها و اثرات مخرب زیست محیطی ناشی از آن، تبدیل آنها به کودهای آلی و استفاده در کشاورزی و به خصوص کشت های ارگانیک است . به منظور ارزیابی اثر کمپوست زباله شهری بر روی برخی خصوصیات کمی و کیفی کدو حلوایی Cucurbitamoschata Duch. ( ex Pior) آزمایشی با چهار تیمار ( صفر، 100 ، 150 و 200 تن در هکتار کمپوست زباله شهری ) در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار ب روی کدو حلوایی ( رقم محلی ) در سال 1385 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان به اجرا درآمد . نتایج نشان داد که عملکرد، طول گیاه، تعداد برگ، تعداد گل، تعدا شاخه جانبی، وزن تر، وزن خشک، مواد جامد محلول و مقدار کلروفیل a ، b ، و کلروفیل کل برگها با افزایش میزان کمپوست از صفر تا 150 تن در هکتارافزایش یافت ولی با افزایش مجدد کمپوست از 150 تا 200 تن در هکتار افزایش معنی داری مشاهده نشد . کمترین میزان در تیمار شاهد مشاهده گردید . از نظر میزان اسیدیته قابل تیتراسیون، بیشترین مقدار مربوط به تیمار شاهد و کمترین مربوط به تیمار 200 تن در هکتار کمپوست بود . بررسی نتایج آزمایش بر روی مقدار عناصر سنگین روی و مس نشان داد که با افزایش کمپوست، مقدار روی و مس افزایش می یابد ولی این افزایش از نظر آماری معنی دار نبود .کلیدواژه ها
کمپوست زباله شهری، کدو حلوایی ) Cucurbitamoschata Duch. ex Pior) ، عملکرد، عناصر سنگینمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.