اندازه گیری قابلیت مالی سرمایه گذاران خرد (مطالعه موردی مشتریان صندوقهای مشترک سرمایه گذاری استان گیلان)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد مدیریت و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ICEMSS01_265
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 815
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

داریوش ضربی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، گروه مدیریت بازرگانی، رشت، ایران

سیروس بالایی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، گروه مدیریت صنعتی، رشت، ایران

کامبیز شاهرودی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، گروه مدیریت بازرگانی، رشت، ایران

چکیده

امروزه با توجه به ارتباطات مجازی و عدم دخالت های نیروی انسانی در امورات معامله گری و سهام و نیاز به واسطه های مالی جهت برقراری سریعتر ارتباطات مالی و اینکه سرمایه گذاران صندوقهای مشترک سرمایه گذاری بدانند چه ارتباطی بینتخصص ، درآمد ، سن ، نوع سرمایه گذاری و.. با قابلیت آنان در حوزه های مورد اندازه گیری جهت سنجش وجود دارد تا بهترین انتخابها را داشته باشند ، به اندازه گیری قابلیت آنان پرداخته شده است. بنابراین هدف اصلی و علمی این پژوهش اندازهگیری قابلیت های مالی سرمایه گذاران خرد صندوقهای مشترک سرمایه گذاری استان گیلان با توجه به 3 آیتم قابلیت (حوزه های مالیات بندی ، بودجه در دسترس، ریسک پذیری در برابر بازده های مورد انتظار ) و نوع سرمایه گذاری سرمایه گذاران خرد و متغیرهای جمعیت شناختی میزان تحصیلات، جنسیت و سن سرمایه گذاران می باشد . متغیرهای مورد اندازهگیری در این تحقیق عبارتند از قابلیت مالی و مولفه های آن و انواع مختلف سرمایه گذاری که از تحقیق آنتی پلین و همکاران2010 ) استخراج گردیده است. روش تحقیق از نوع توصیفی – پیمایشی و جامعه آماری تحقیق حاضر شامل کلیه سرمایه ) گذاران صندوقهای متقابل سرمایه گذاری استان گیلان شامل کارگزاری بانکهای صنعت و معدن، اقتصاد نوین، صادرات،تجارتو مسکن می باشد . ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه بوده که داده های مربوطه در نیمه دوم سال 1393 گردآوری و برای اندازه گیری قابلیت مالی و جمع آوری داده های مربوطه از پرسشنامه استاندارد ترکیبی راش ( 2014 ) استفاده شده است . ازحیث استدلالات علمی مقیاس ها و شاخص های قابلیت مالی ابزار ارزیابی مهمی برای بانک ها و شرکت های مالی، و همچنینمتصدیان درگیر در ارزیابی رفتار مالی سرمایه گذاران هستند . نتایج پژوهش نشان داد که یک ارتباط مستقیم و معناداری بین انواع مختلف سرمایه گذاران خرد از نظر قابلیت مالی در حوزه های مختلف وجود داشت. که قابلیت کاربرد برای استفادهکنندگان مربوطه می باشد .

کلیدواژه ها

مدیریت مالی، اطلاعات مالی، صندوق سرمایه گذاری مشترک ، انواع سرمایه گذاری ها ، قابلیت مالی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.