لزوم ایجاد استانداردهای بین المللی حسابداری

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد مدیریت و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ICEMSS01_108
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 528
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جعفر دشتی

کارشناس ارشد MBA دانشجوی دکترای مدیریت. مدیر مالی سازمان ترافیک شهرداری تبریز

چکیده

پدیده جهانی شدن موجب ازمیان رفتن مرزمیان کشورها و درنتیجه تسریع تبادل کالا، پول، خدمات و بازارهای سرمایه درابعاد غیرقابل تصوری گردیده است. این امر به نوبه خود موجب افزایش تعداد شرکت های چند ملیتی و گسترش حجم فعالیت های آنان شده است. افزایش حجم این فعالیت ها موجب گردید که سرمایه گذاران در این شرکت ها با صورت های مالی متفاوتی که براساس اصول و استانداردهای گوناگونی تهیه شده بودند مواجه گردند که این امر به نوبه خود موجب تحمیل هزینه های اضافی به سرمایه گذاران بین المللی و درنتیجه کاهش فعالیت های آنان شد. درنتیجه جهت کاهش هزینه های تصمیم گیری سرمایه گذاران و نیزتسریع جریان سرمایه درسطح بین الملل لزوم یکسان سازی استانداردها در سطح جهانی آشکار گردید. در این تحقیق به بررسی یکسان سازی استانداردها و نیز واژه یکسان سازی پرداخته ایم. یکسان سازی به معنای کاهش تفاوت در رویه و اصول و مفاهیم حسابداری مورد اجرای کشورها و یکسان سازی این رویه ها می باشد. تفاوت های موجود بین استانداردهای حسابداری کشورهای گوناگون موجب افزایش ریسک و هزینه ها در سرمایه گذاری های بین المللی گردیده است. در این رابطه لزوم تدوین یک رویه مشترک مالی در سطح بین الملل و نیز جایگزین نمودن استانداردهای بین المللی حسابداری و استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی با استانداردهای ملی حسابداری بصورت آشکارا بیان گردیده است. همانگونه که مشاهده میگردد کشورها براثر روند جهانی شدن از سیاست های حسابداری پنهان و محافظه کارانه فاصله گرفته و به سیاست های شفاف و کمتر محافظه کارانه روی آورده اند . امروزه با توجه به افزایش سرمایه گذاری های بین المللی وجود صورت های مالی قابل مقایسه موجب رشد هرچه بیشتر این سرمایه گذاری ها گردیده است

کلیدواژه ها

یکسان سازی ، استانداردهای بین المللی ، جهانی شدن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.