آسیب شناسی مدیریت توریسم به عنوان رکن اصلی توسعه پایدارمورد مطالعه: مدیریت توریسم در شهر یاسوج

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار شهری
  • کد COI اختصاصی: HSMEI01_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 875
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی خلق نیک

دانشجوی کارشناسی ارشد شهرسازی دانشگاه علوم و تحقیقات یاسوج

امیرمحمد ضرغامپوربویراحمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد شهرسازی دانشگاه علوم و تحقیقات یاسوج

چکیده

امروزه صنعت جهانگردی بعنوان یکی از پیشروترین صنایع جهان و بعنوا نیروی قوی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، توانایی شکل دهی و دگرگونی جوامع بشری را دارا است و کارشناسان آن را به عنوان صادرات نامرئی که مرکز اقتصادی آن شهرها هستند نام می برند. به همین دلیل شهرها در آینده گردشگری دارای نقش محوری هستند. از طرفی دیگر گردشگری شهری به عنوان جنبه ای مهم از صنعت گردشگری که بر توسعه گردشگری در مناطق شهری؛ چگونگی گردش توریست در شهر، رفتارهای گردشگران، چگونگی آگاهی و درک گردشگر از مکان ها، امکانات و تأسیسات توریستی، میزان تجربه و رضایت گردشگران شهری و ... تأکید دارد.استان کهگیلویه وبویراحمد به ویژه شهر یاسوج با برخورداری از میراث های فرهنگی و ویژگیهای منحصر به فرد طبیعی همچون آبشارها، رودخانه ها و همجواری با جنگل وکوهستان، چشم انداز ویژه ای را به منطقه بخشیده است. در این میان شهریاسوج دارای راه ارتباطی نزدیکی به سه کلانشهرجنوب ومرکزکشوریعنی شیراز، اصفهان واهواز والبته دیگرشهرهای جنوبی به عنوان بهترین مرکز پذیرنده توریستهای داخلی دارای موقعیت مکانی ویژه ای می باشد. هدف اصلی پژوهش حاضر تعیین جایگاه صنعت توریسم شهر یاسوج با توجه به توانهای بالقوه آن، بررسی عملکردمدیریت شهری درزمینه ی گردشگری شهری می باشد. تحقیق حاضر از نوع توصیفی- تحلیلی و کاربردی می باشد. متغیروابسته دراین تحقیق وضعیت ایده آل و مناسب گردشگری و گردشگران در شهر یاسوج می باشد. ومتغیرهای مستقل عبارتنداز زیرساخت ها وامکانات گردشگری، بازاریابی وتبلیغات، فعالیت مجموعه ی مدیریت شهری مثل شورا، شهرداری، سازمان میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی ، شهروندان ودیگردست اندرکاران می باشند.

کلیدواژه ها

توریسم،مدیریت توریسم،گردشگری،شهریاسوج،جدول سوات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.