تشخیص هویت در سیستم های بانکداری اینترنتی از طریق کدگذاری کوآنتومی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش ملی رویکرد عملی به پیاده سازی مفاهیم علمی،مباحث تئوری و پژوهش های های کاربردی علوم فنی
  • کد COI اختصاصی: EMAP01_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 999
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرهاد کریم خانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو ،باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان ،ماکو ،ایران

محمود رضایی بنجار

مدیریت بانک رفاه کارگران ،اداره امور شعب آذربایجان غربی

بهزاد نجف نژاد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آذربایجان غربی ، گروه حسابداری ، ارومیه ،ایران

چکیده

فناوری اطلاعات جدید به عاملی مهم در توسعه آینده صنعت خدمات مالی و خصوصا صنعت بانکداری تبدیل شده است. رشد تجارت بین المللی و مشکلات بر سر راه انتقال پول، به محققان برای معرفی ساختار جدید، انگیزه لازم را می دهد. بانکداری اینترنتی جدیدترین راه خدمات رسانی بانکی است. بانکداری اینترنتی تسهیل شده توسط تکنولوژی های تجارت الکترونیک، به بانکهای تجاری کمک کرده تا از طریق سودآوری، کاهش هزینه تراکنش و بهبود خدمات مشتریان رقابتی بمانند. امنیت برای بانکداری اینترنتی در طول دوره نسبتا کوتاهی که بانکداری اینترنتی مورد استفاده قرار می گیرد به نحو چشمگیری تغییر یافته است. به خصوص تشخیص هویت در سیستم های اولیه نسبت به انواع و اقسام حمله ها مانند حمله فیشینگ آسیب پذیر بود و در مواردی همچنان هست. در این که پروتکل های کدگذاری کوآنتومی قادر به شناسایی سریع هرگونه اقدامی برای حمله به رمز جابجایی و فرایند تشخیص هویت است، شکی نیست. در این طرح ما مدلی به منظور تشخیص هویت در بانکداری اینترنتی با کدگذاری کوآنتومی ارائه می کنیم.

کلیدواژه ها

بانکداری اینترنتی – کدگذاری کوآنتومی – QKD – امنیت – تشخیص هویت

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.