تکنیک های حفاظت ازصاعقه برای سیستم های فتوولتاییک یکپارچه ساختمان
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در برق، مکانیک و مکاترونیک
- کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF02_075
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 757
نویسندگان
گروه مهندسی برق قدرت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، اردبیل، ایران
گروه مهندسی برق قدرت،پردیس علوم و تحقیقات اردبیل،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل،ایران
چکیده
تکنولوژی فتوولتاییک (pv) امروزه به عنوان بخش رایجی از واژه شناسی ساختمان با امکان کاربرد در ساختمان های موجود و نو مطرح شده است.استفاده از این سیستم در پوشش ساختمان بسیار متنوع بوده و راه های نوینی به سوی طراحان خلاق می گشاید. در این مقاله، الزامات حفاظت از صاعقه در یک ساختمان مسکونی معمولی مورد بحث قرار گرفته و تکنیک هایی جهت حفاظت از ساختمان در برابر خسارت مستقیم و غیر مستقیم از صاعقه، باتوجه ویژه به حفاظت از پانل های PV قرار داده شده در پشت بام استفاده شده است.این روش ها عبارتند از چالش های طراحی و همچنین نوع دستگاه هایی که می تواند برای کاهش شارش جریان موج دار و میدان مغناطیسی مورد استفاده قرار گیرد. نشان داده شده است برای ساختمان هایی که پشت بام آنها دارای سیستم PV می باشند تنها اجتناب از برخورد صاعقه به بخش های محافظت نشده از ساختمان کافی نیست. جریان های صاعقه عبوری ازسیستم حفاظت صاعقه ممکن است از طریق القا سیستم قدرت PV را تحت تاثیر قرار دهد. از این رو قرار دادن استراتژیک سیستم های PV و محافظت سیستم هدایت ( سیم گارد) هرجا که ممکن است توصیه شده است. در این مقاله به حفاظت از سازه ساختمان در برابر برخوردهای مستقیم با درنظر داشتن حفاظت در برابر اثرات القایی پرداخته شده است.کلیدواژه ها
سیستم حفاظت از صاعقه، سیستم PV پشت بام، BIPVمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.