برآورد تلاش در پروژه های نرم افزار با بکارگیری روشهای غیر پارامتری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی توسعه علوم مهندسی
- کد COI اختصاصی: AIHE09_234
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 819
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان
استادیار، کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر، کرمان
چکیده
امروزه ساخت سیستم های نرم افزاری کاری دشوار و پر هزینه است. در این راستا برای مدیران پروژه برآورد تلاش به یک مرحلهحیاتی هنگام شروع پروژه جدید نرم افزاری تبدیل گشته است. هزینه بالای ساخت سیستمهای نرم افزاری، انجام پروژه هاینرم افزاری با زمان و هزینه از پیش تعیین شده، برآورد در طول فرآیند توسعه به منظور تخصیص مجدد منابع از جمله مواردیهستند که لزوم برآورد تلاش نرم افزار را مشخص می کنند. به طور کلی مدلهای برآورد تلاش می توانند به دو دسته مدلهایپارامتری و غیر پارامتری تقسیم شوند. مدلهای پارامتری، در مقایسه با سایر مدلهای برآورد تلاش هدفمندتر هستند، اما این مدلهادارای معایبی می باشند، از جمله میتوان به عدم تطبیق این مدلها با شرایط جدید و همچنین تخمین نادرست در اوایل پروژه هاینرم افزاری اشاره کرد. به همین دلیل مدلهای غیر پارامتری ارائه شده اند که براساس تجزیه و تحلیل پروژه های نرم افزاری قبلیساخته شده اند. در این مقاله سعی شده است که رایج ترین مدلهای غیر پارامتری برآورد تلاش مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد.نتایج این بررسی میتواند زمینه را برای انتخاب مناسب یک مدل برآورد تلاش با توجه به شرایط مساله فراهم سازد.کلیدواژه ها
برآورد تلاش نرم افزار، مدلهای غیر پارامتری، مدل مبتنی بر مقایسه، مدلهای پارامتریمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.