بررسی عوامل اجتماعی موثر بر سرقت از منازل (مطالعه ی موردی شهر زنجان)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی روان شناسی و علوم رفتاری
- کد COI اختصاصی: RAFCON01_067
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 823
نویسندگان
کارشناس ارشد جامعه شناسی، دبیر آموزش و پرورش
کارشناس ارشد جامعه شناسی، دانشگاه تبریز
کارشناس آموزش ابتدایی، آموزگار آموزش و پرورش
کارشناس روانشناسی
چکیده
هدف تحقیق حاضر مطالعه و بررسی موردی سرقت از منازل در شهر زنجان و راهکارهای جلوگیری از آن می باشد. در واقع ما در این مطالعه به این پرسش اساسی پاسخ داده ایم که چه عواملی بر سرقت از منازل در شهر زنجان اثر دارند؟ همچنین در این میان نقش کدامیک از عوامل بیشتر است؟ روش مطالعه پژوهش، مطالعه موردی از نوع روش کیفی می باشد که به صورت مصاحبه عمیق از زندان اسلام آباد شهر زنجان با ابزار پرسشنامه نیمه ساختمند انجام گرفته است. متغیرهای اصلی تحقیق بعد از مصاحبه اولیه از 5 نفر از سارقین که بصورت تصادفی انتخاب شده بودند شامل: اعتیاد سارقین، خانواده سارقین، محیط آلوده زندگی، دوستان و همسالان، حفاظت و ایمنی از خانه ها، همکاری مالخرها با سارقین می باشد. بعد از جمع بندی نتایج مصاحبه اولیه، اقدام به ایجاد پرسشنامه و فرضیات و سوالات اصلی تحقیق شده است. نتایج تحقیق گویای تأیید تمام فرضیات می باشد و در این بین نقش اعتیاد در گرایش به سرقت خیلی بیشتر از دیگر متغیرها بوده است. در کنار اعتیاد، مالخرها و خانواده نیز نقشی اساسی در گرایش به سرقت افراد مورد مصاحبه داشتند.کلیدواژه ها
سرقت، خانواده، اعتیادف مالخرها، نیروی انتظامی، شهر زنجانمقالات مرتبط جدید
- بررسی روش های بهبود اختلال یادگیری ریاضی در دانش آموزان ابتدایی
- اثربخشی یادگیری مشارکتی بر خودشکوفایی و مهارت اجتماعی دانش آموزان پسرکلاس سوم دبستان شهرستان مینودشت
- جایگاه ویژه انشاء نویسی در مقطع ابتدایی
- مراحل نگارش مقاله علمی
- بررسی تاثیر مفهوم شادی و خوشبختی در دیدگاه اسلام و روانشاسی مثبت گرا و راهکار های آن در آموزش کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.