انتظارات زنان روستایی از دهیاری (روستاهای شهرستان همدان)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پاک
- کد COI اختصاصی: NTGCE01_287
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 721
نویسندگان
استادیار دانشگاه تهران
چکیده
دهیاری به منزله سازمان اجرایی مدیریت روستا نقش اساسی در تأمین خدمات عمومی و سرو سامان دادن به زندگی روستاییاندارد. هرچه فعالیت های دهیاری منطبق بر انتظارات تمام گروه های روستا باشد، رضایت آنان از دهیاری افزایش خواهد یافت. هدفاین پژوهش «مطالعه انتظارات زنان روستایی از دهیاری» در دو روستای کنجینه و قاسم آباد است. در این مطالعه به دنبال پاسخ بهاین پرسش ها هستیم که نگرش زنان نسبت به دهیاری چیست؟ زنان از خدمات دهیاری چه انتظاراتی دارند؟در این پژوهش از روش کیفی، روش های جمع آوری اطلاعات، مطالعه میدانی، مصاحبه عمیق و مشاهده استفاده شده است. با 68نفر از زنان بالای 15 سال هر دو روستا، دهیاران، شور اهای اسلامی و افراد کلیدی مصاحبه عمیق انجام شده است. در هر دو روستازنان تمایلی به تعامل با دهیاری نداشته و آن را کاری مردانه تلقی می کردند. شور اها و دهیاران هر دو روستا نیز تعامل با دهیاری راکاری مردانه تلقی می کردند و حضور و تعامل زنان را با دهیاری بسیار نادیده گرفته شده است.یافته ها نشان می دهد که انتظارات زنان جامعه مورد بررسی درحوزه خدمات عمومی مانند برف روبی برآورده شده و در حوزه هایدیگر انتظاراتشان برآورده نشده بود. نبود تاکسی، جمع آوری تیربرق های فرسوده، نبود کتابخانه، کلاس های آموزشی، نبوددبیرستان و امنیت، آلوده بودن آب شرب،کمبودآب شرب، نبود باشگاه و مکان مناسب برای پر کردن اوقات فراغت از مهم ترینانتظارات برآورده نشده زنان است.کلیدواژه ها
انتظارات، زنان روستایی، دهیار، دهیاری، روستای قاسم آباد، روستای کنجینهمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.