روش اجزاء محدود احتمالاتی برای پوسته های دوار
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE04_826
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1991
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه - دانشکده مهندسی عمران - دانشگاه تهران
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران - دانشگاه تهران
چکیده
خصوصیات تصادفی عموماً به دو دسته وابسته به زمان و مستقل از زمان طبقه بندی می شوند . عدم قطعیت در هندسه یا خواص ماده غا لباً به دسته مسائل تصادفی مستقل از زمان مربوط می شوند؛ در حالی که عدم قطعیت در بارگذاری و شرایط محیطی در دسته مسائل تصادفی وابسته به زمان جای می گیرند . در این مقاله، روش اجزای محدود برای م سائل سازه ای شامل المان پوسته دوار ( پوسته متقارن محوری ) با خواص مواد غیرقطعی و تحت شرایط بارگذاری استاتیکی ( مسائل تصادفی استاتیکی ) بسط داده شده است . فرضیات اساسی در این بررسی عبارتند از متغیر در نظر گرفته شدن مدول الاستیسیته و مدول برشی ماده، تعریف میدان ت غییر مکان ( متغیر مستقل از زمان ) بهوسیله یک میدان تصادفی یک بعدی همگن و شرایط بارگذاری استاتیکی قطعی . در این بررسی، ابتدا ماتریس سختی المان پوسته دوار با فرض توابع توزیع غیر قطعی ( تصادفی ) روی المان برای مدول الاستیسیته و مدول برشی ماده، با روش انرژی بدست میآید . سپس بردار بار کلی استخراج گردیده و معادله تعادل کلی سازه ( روابط بین نیروها و تغییر مکان ها ) برقرار میشود . ماتریس سختی کلی سازه و بردار تغییرمکان های گرهی، بصورت توابعی از متغیرهای تصادفی تعریف می شوند . این متغیرهای تصادفی، در واقع درجات مختلف ممانهای تابع توزیع تصادفی روی عضو می باشند . در نهایت با بسط بردار تغییرمکان های گرهی توسط سری تیلور با تقریب مرتبه اول حول مقادیر میانگین این متغیرهای تصادفی و استفاده از تئوری احتمالات، مقدار میانگین ( امید ریاضی بردار تغییر مکان های گرهی ) و توابع קֶ تغییرات تغی یر مکانهای گرهی سازه ( عناصر قطر اصلی ماتریس کواریانس تغییر مکانهای گرهی ) استخراج میشود .کلیدواژه ها
اجزاء محدود، ماتریس سختی، المان پوسته دوار، مدول الاستیسیته، تصادفی، سری تیلور، تابع تغییرمقالات مرتبط جدید
- مروری بر مزایا و کاربردهای سیمان LC۳
- بررسی تاثیر محتوای فرکانسی زلزله در پاسخهای دینامیکی سازه های بلندمرتبه با در نظر گرفتن اندرکنش خاک و سازه
- بررسی مقایسه رفتار دیوارهای برشی فولادی موجدار تک لایه و دوبل با اتصال بخشی به ستون با زاویه موج دار
- ارزیابی آزمایشگاهی خواص مکانیکی بتن خودمتراکم حاوی خاکستر پوسته برنج و خاکستر تفاله نیشکر توام
- ازیابی اثر افزودن نانو لوله های کربنی و نانوذرات رس بر استحکام قطاع پوسته کروی مرکب اپوکسی/الیاف شیشه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.