روش اجزاء محدود احتمالاتی برای پوسته های دوار
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE04_826
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2033
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه - دانشکده مهندسی عمران - دانشگاه تهران
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران - دانشگاه تهران
چکیده
خصوصیات تصادفی عموماً به دو دسته وابسته به زمان و مستقل از زمان طبقه بندی می شوند . عدم قطعیت در هندسه یا خواص ماده غا لباً به دسته مسائل تصادفی مستقل از زمان مربوط می شوند؛ در حالی که عدم قطعیت در بارگذاری و شرایط محیطی در دسته مسائل تصادفی وابسته به زمان جای می گیرند . در این مقاله، روش اجزای محدود برای م سائل سازه ای شامل المان پوسته دوار ( پوسته متقارن محوری ) با خواص مواد غیرقطعی و تحت شرایط بارگذاری استاتیکی ( مسائل تصادفی استاتیکی ) بسط داده شده است . فرضیات اساسی در این بررسی عبارتند از متغیر در نظر گرفته شدن مدول الاستیسیته و مدول برشی ماده، تعریف میدان ت غییر مکان ( متغیر مستقل از زمان ) بهوسیله یک میدان تصادفی یک بعدی همگن و شرایط بارگذاری استاتیکی قطعی . در این بررسی، ابتدا ماتریس سختی المان پوسته دوار با فرض توابع توزیع غیر قطعی ( تصادفی ) روی المان برای مدول الاستیسیته و مدول برشی ماده، با روش انرژی بدست میآید . سپس بردار بار کلی استخراج گردیده و معادله تعادل کلی سازه ( روابط بین نیروها و تغییر مکان ها ) برقرار میشود . ماتریس سختی کلی سازه و بردار تغییرمکان های گرهی، بصورت توابعی از متغیرهای تصادفی تعریف می شوند . این متغیرهای تصادفی، در واقع درجات مختلف ممانهای تابع توزیع تصادفی روی عضو می باشند . در نهایت با بسط بردار تغییرمکان های گرهی توسط سری تیلور با تقریب مرتبه اول حول مقادیر میانگین این متغیرهای تصادفی و استفاده از تئوری احتمالات، مقدار میانگین ( امید ریاضی بردار تغییر مکان های گرهی ) و توابع קֶ تغییرات تغی یر مکانهای گرهی سازه ( عناصر قطر اصلی ماتریس کواریانس تغییر مکانهای گرهی ) استخراج میشود .کلیدواژه ها
اجزاء محدود، ماتریس سختی، المان پوسته دوار، مدول الاستیسیته، تصادفی، سری تیلور، تابع تغییرمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.