بررسی عملکرد الگوریتم مونت کارلو جهت تحلیل اثرات تولیدات پراکنده

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEEE06_463
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 973
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسماعیل نبوی واسوکلایی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

سیدمهدی حسینی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

مهدی رادمهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

چکیده

روش های متعددی برای مسائل گوناگون بهینه سازی بکار رفته است. اما الگوریتم های مرسوم پخش بار (صنعت برق) در نزدیکی نقطه بحرانی با مسئله واگرایی و به نوعی منفرد شدن ماتریس ژاکوبین مواجه می گردند. روش های پخش بار تداومیف نقطه درونی، برنامه ریزی درجه دوم و برنامه ریزی غیر خطی برای حل این گونه مسائل مورد توجه قرار گرفته اند که تمامی این روش ها در برخورد با توابع و قیود غیرخطی و توابعی که تعداد زیادی نقاط بهینه محلی دارند، دچار مشکل می شوند. در این مقاله از روش مونت کارلو که یک الگوریتم محاسباتی است و از نمونهگیری تصادفی برای محاسبه نتایج بهره می برد استفاده شده است. این روش معمولاً برای شبیه سازی سیستم های فیزیکی، ریاضیاتی و اقتصادی استفاده می شود و می بایست علاوه بر دقت کافی از حجم محاسباتی مناسب نیز برخوردار باشد. در این راهکار، کلیه متغیرهای ورودی با علم به تابع چگالی احتمالی به متغیرهای تصادفی تبدیل می گردند.

کلیدواژه ها

الگوریتم مونت کارلو، تولیدات پراکنده، شبکه های توزیع، کاهش تلفات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.