طراحی کنترلر مدلغزشی با حذف پترینگ برای سیستم غیرخطی Ball and Beam
محل انتشار: ششمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 809
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICEEE06_211
تاریخ نمایه سازی: 1 مهر 1394
چکیده مقاله:
در این مقاله برای کنترل سیستم غیرخطی Ball and Beam از روش مدلغزشی برای استفاده و برای بهینه سازی و حذف پدیده پترینگ تغییرات لازم در قسمت رساننده کنترلر اعمال شده است. برای این منظور مدل دینامیکی غیرخطی سیستم استخراج شده و کنترل کننده غیرخطی مدلغزشی برای پایدارسازی آن با استفاده از سطح لغزش استاندارد طراحی گردیده است. نتایج پیاده سازی نشان می دهد که کنترلرهای پیشنهادی در این مقاله به خوبی کار می کنند. همانطور که انظار می رود، استفاده از کنترلر مدلغزشی منجر به پایداری این سیستم شده و همچنین استفاده از تابع جایگزین در قانون کنترلی مذکور پدیده چیترینگ به خوبی حذف می شود. همچنین کنترلرهای معرفی شده در این مقاله نسبت نامعینی های پارامتری و اغتشاش خارجی مقاوم می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
طاهره واعظی
کارشناسی ارشد برق کنترل دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران
محمد طیبی
دانشجوی کارشناسی ارشد برق کنترل دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :