بررسی خشونت خانوادگی هزاره سوم در ایران
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی روانشناسی و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: PESSH01_040
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 586
نویسندگان
دانشجوی دکتری روانشناسی و مشاوره آکادمی ملی علوم ارمنستان
چکیده
خانواده به عنوان نخستین کانون تجربه زندگی مشترک و جامعهپذیری کودکان و تسریبخشی آسیب و یا سلامت به نسلهای آینده،همانطورکه میتوانددرکنترل انحرافات اجتماعی نقش مؤثری داشته باشد،ازطرف دیگرمیتواند درصورت نابسامانی وبحرانیبودن کانون آن دربروزبسیاری ازآسیبهای اجتماعی ازجمله بزهکاری بسیار تأثیرگذار باشد توجه به خشونت و سعی درمقابله با آن ضرورت انجام بررسیهایی را در مورد خشونت ایجاب میکند بررسی در زمینه خشونت بامشکلات متعددی روبرو است ودر ایران بعلت نبوداطلاعات آماری،نامشخصبودن جمعیت،مشکل دستیابی به افراد این مشکلات شدیدتراست و این امرضرورت انجام بررسیها را تشدید میکند. در این تحقیق ، شناخت ویژگی مردان و زنانی است که در چنین رابطهای قرار دارند ، همچنین روند شکلگیری خشونت ، طبقهبندی انواع خشونت و تحلیل اطلاعات به دست آمده ، و توجه به سازمانهای نظارتی وحمایتی که امکان نظارت بر رفتار خشن رادر خانواده داشته دارند ازاهداف این بررسی بود. نتیجه: با توجه به مطالب مطرح شده در تحقیق باید در جهت پیشگیری از خشونت در شکل اجتماعی و خانوادگی اقدام کرد ، تا در سالهای آینده مجبور به درمان مشکلات ناشی از خشونت نباشیم و این کار محتاج رویکردهای علمی میباشدکلیدواژه ها
خشونت ،خانواده، هزاره سوممقالات مرتبط جدید
- بررسی و مقایسه وضعیت فرهنگی - اجتماعی زنان در دوره صفوی و پهلوی در ایران
- سواد رسانه ای و اهمیت آن در آموزش علوم تجربی
- لزوم ایجاد وتوسعه فرهنگ کارآفرینی دانش آموزان در آموزش و پرورش
- بررسی تاثیر نظارت و پشتیبانی مستمر مدیر بر بهبود کیفیت تدریس و ارزیابی عملکرد معلمان
- اقدام پژوهی : چگونه توانستم اعتماد بنفس زهرا دانش آموزکلاس اول را تقویت نماییم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.