ارزیابی تبیین و بازشناسی مولفه های نظام تعلیم و تربیت رسمی کشور در تقابل با فرآیند جهانی شدن
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی روانشناسی و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: PESSH01_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 651
نویسندگان
کارشناسی ارشد رشته تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش دانشگاه مازندران
دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان پردیس دانشور نیشابور
دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان پردیس دانشور نیشابور
چکیده
امروزه فرآیند جهانی شدن موجب شده تا افراد فراتر از مرزهای یک کشور به تعامل و تبادل افکار و اندیشهها بپردازند؛ که این امرنظامهای تعلیم و تربیت را در سراسر جهان دستخوش تغییراتی اساسی کرده است. به طوری که به اعتقاد متخصصان تعلیم و تربیت، جهانی شدن بارزترین خصیصهی تعلیم و تربیت در دوران معاصر می باشد؛ که در حال تجربه شدن است. جهانی شدن با متأثر ساختن فرهنگ دینی جامعه، تربیت دینی را نیز تحت تأثیر قرار داده است. جهانی شدن فرصتها و تهدیدهایی را پیش روی تربیت دینی قرار داده که تبیین و شناخت آنها میتواند زمینهای فراهم آورد تا نظام آموزشی در فرآیند تربیت دینی، برخورد صحیح و مطلوبی را برگزیند.در پژوهش حاضر نسبت جهانی شدن با تربیت دینی در چهار محور؛ جهانی شدن، تربیت دینی در عصر جهانی شدن، چالشها و فرصتهای احتمالی پیش روی تربیت دینی مورد بررسی قرار گرفته است. پژوهش حاضر پژوهشی از نوع کیفی و به شیوه ی تحلیلی- استنتاجی می باشد؛ که به منظور گردآوری دادههای لازم جهت پاسخگویی به سؤالهای پژوهش، کلیهی اسناد موجود و مرتبط با موضوع جهانی شدن و تربیت دینی با شیوههای کیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.کلیدواژه ها
جهانی شدن، تربیت دینی، چالشها و راهکارها، تعلیم و تربیتمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.