نقطه عطفی در خلق ارزش برای مشتریان، با ظهور بانکداری باز
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی سیستمهای غیر خطی و بهینه سازی مهندسی برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: NSOECE01_172
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 941
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه قم
تحلیلگر ارشد کسب و کار و طراح محصول، شرکت مهندسی نرم افزار هوش و دانش سپهر
چکیده
محدودیت بازار و رقابت برای دستیابی به منابع جدید درآمدی، تغییر در مدل بانکداری و ظهور مدلهای جدید را ایجاب می نماید. این منابع در واقع تغییر نگرش به ارائه خدمات و پوشش طیف گسترده تری از نیازهای جامعه می باشد که به صورت کلی این تغییر، بانکداری مشتری محور را موجب می شود و کلید اصلی آن هم سفارشی سازی خدمات بانکی متناسب با نیاز مشتریان است. برای دستیابی به این هدف لازم است تا بانک ها، تغییرات اساسی در ساختارهای اصلی خود ایجاد کنند و یا اینکه شاخه مستقلی برای ارائه خدمات با این مفهوم راه اندازی نمایند. در میان تمام نیازهای زیر ساختی برای ارائه خدمات با مفهوم مشتری محوری، یکی از اساسی ترین الزامات تغییر در معماری سیستم های یکپارچه می باشد. در این مقاله سعی شده است که ابتدا مفاهیم بانکداری باز و معماری مدرن سیستم های یکپارچه بانکی مورد بررسی قرار گیرد؛ و نشان داده شود که به واسطه ایجاد امکان توسعه سریع نرم افزارهای بانکی و امکان عملی شدن سریع ایده ها و نوآوری ها، فرصت های بسیار زیادی در خلق ارزش با بانکداری باز به وجود خواهد آمد. به این ترتیب، در نهایت می توان نتیجه گرفت که نه تنها بانکداری باز انقلابی در بانکداری ایجاد خواهد کرد، بلکه تمام کسب و کارهای مرتبط را نیز متحول خواهد کردکلیدواژه ها
بانکداری باز ، سفارشی سازی خدمات بانکی، مدلهای جدید، خلق ارزش ، معماری سیستم های کربانکمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.