راهکاری برای مقابله با حملات کرم چاله در شبکه های ادهاک

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی سیستمهای غیر خطی و بهینه سازی مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: NSOECE01_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 994
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مژده یادگاری دهکردی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد

سیدحمید حاج سیدجوادی

عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر، تهران

چکیده

شبکه های موردی سیار نمونه ای از شبکه های بی سیم هستند که بدلیل داشتن مزایایی چون عدم نیاز به زیر ساخت از پیش تعیین شده، مدیریت مرکزی و نیز تحرک و انعطاف پذیری بالا، بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. گره های این شبکه ها به صورت توزیع شده پراکنده شده اند و دارای ارتباطات بی سیم می باشند. بی سیم بودن کانال ارتباطی گره ها، شبکه را با مشکلات امنیتی روبرو کرده است. یکی از این مشکلات، حملات احتمالی به شبکه است که از آن جمله می توان به کرم چاله، سیاه چاله، خاکستری چاله و مواردی از این قبیل اشاره کرد. در این تحقیق سعی بر آن است که جهت جلوگیری از حمله کرم چاله در شبکه های ادهاک، روشی جدید و کارا مبتنی بر پروتکل AODV ارائه شود. این روش با تشخیص گره کرم چاله، آن را دور میزند و مسیری عاری از گره کرم چاله و امن را جهت ارسال بسته ها فراهم می کند. در این تحقیق کارآمدی روش خود را با نرم افزار شبیه ساز NS- 2 بررسی کردیم

کلیدواژه ها

شبکه های موردی سیار، امنیت، مسیریابی، حملات کرم چاله

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.